Transpir repede si mult
Buna ziua.
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
De ceva vreme ma confrunt cu o problema foarte urata, cel putin eu nu stiu ce sa mai fac.Transpir foarte mult, imi fac dus seara pana ma culc, imi fac si dimineata pana sa plec la facultate si pana ajung la prima ora deja eu sunt transpirat, nu ma grabesc pe drum ca vin cu masina.
De la ce sa fie?E chiar jenant pentru ca miroase si urat.Am incercat mai multe deodorante spray, dar degeaba, vara nu mai zic, curg apele pe mine cand muncesc.Nu beau, nu fumez, nu consum cafea deloc.
Am citit pe internet de produsul ODABAN si as vrea sa cer si parerea unui doctor sa imi zica ce parere are despre acest produs.
Va multumesc si astept pareri
1 comentarii
Ar fi indicat sa iti faci o glicemie.Transpiratia cu miros neplacut este rezultatul unei glicemii ridicate si cu complicatii nedorite de lunga durata.SANATATE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 2de cateva luni tremur
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4transpiratie excesiva la cap
- 1raceala, transpiratie...
- 1transpiratie excesiva
- 1Transpiratii abundente ale capului
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 2Stare generală proastă
- 0Durere in spate zona omoplatilor
- 1Transpiratie
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: