test de sarcina pozitiv si menstruatia

05-05-2012
meli_08
Nu este medic/terapeut
meli_08
buna acum 2 zile am facut un test si mi-a iesit pozitiv insa azi acum o jumat de ora am mers la baie si sangerez este normal?ajutati-ma va rog ca sunt la prima sarcina ce e de facut sa fug la spital sua este ceva normal?astept raspunsul dumneavoastra va multumesc.
5 comentarii
0
05-05-2012, ora 23:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Du-te si vezi de la ce e sangerarea.
Poate fi si menstruatie peste sarcina, poate fi si de la nidatie, dar poate fi si avort spontan.
Mergi ca sa te linistesti.
In principu, testele pot arata fals negativ, dar nu fals pozitiv, deci tot ce e posibil sa fie vorba de o sarcina.
Sa auzim de bine!
0
06-05-2012, ora 07:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca acum 2 zile a iesit testul de sarcina pozitiv si acum sangerezi, ori te-ai inselat, rezultatul testului nu era pozitiv, ori ai un avort spontan. Mergi azi in triajul unei maternitati si vezi ce se intampla...
0
06-05-2012, ora 15:18
meli_08
Nu este medic/terapeut
meli_08
BUNA ACUM AM VENIT ACASA DE LA SPITAL MI-AU FACUT ECOGRAF VAGINAL SI MI-A LUAT SANGE AM ASTEPTAT 2 ORE DUPA REZULTATUL DE SANGE SI MI-AU ZIS CA SUNT INSARCINATA INSA IN ECOGRAF NU SE VEDEA AU ZIS CA TREBE SA MERG INAPOI PESTE 3 ZILE IMI VOR SCOATE IAR SANGE SI IMI VA FACE ECOGRAF IAR.SPER SA FIE BINE VA MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS.NU POT SA INTELEG DE CE SANGEREZ EI AU SP CA ESTE NORMAL NU STIU CE SA ZIC SUNT SI IN ITALIA DEPARTE DE CASA SUNT ATAT DE STRESATA IMI DORESC UN COPIL FOARTE MULT SI AM ZIS ACUM DE CE TREBUIE SA SE INTAMPLE ASTA.SA DEA DOMNU SA FIE BINE TOT.
0
06-05-2012, ora 15:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Linsteste-te, stresul nu face bine. Intr-adevar o sa vezi in zilele astea cum o sa evolueze lucrurile.
Ai grija de tine si sa fie cum e mai bine!
0
07-05-2012, ora 18:51
IULIANA ANDRIESCU
Nu este medic/terapeut
IULIANA ANDRIESCU
din cate stiu sangerarile in primele luni, sunt normale, dar pentru siguranta cere sfatul unui ginecolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  •