mi-a intarziat ciclu de 4 zile
mi'a intarziat ciclu 4 zile. luna asta am avut sex neprotejat insa fara sa lase partenerul in mine deci ma gandesc ca ar putea exista sanse. azi am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative insa ciclu tot nu mi-a venit si ma dor sanii foarte tare :(. ce sfat imi dati?:(
5 comentarii
in urma cu doua luni am intrerupt yasmine, daca ajuta la ceva
Draga Eri.
- 1 la mana nu trebuie sa intrerupi anticonceptionalele. Nu e bine.
- 2 Chiar daca nu isi da drumu in tine si isi da afara exista riscul de a creea o sarcina ! deoarece mai este acel lichid seminal pe care il are el. nu mai mergeti pe ideea" nu isi da drumu in mine, nu pot ramane gravida" pt ca se poate ! aceasta metoda e "sigura" doar cu un procent de 60 %, si asta depinzand de barbat daca are experienta si stie sa se controleze, dar asta se face dupa ceva timp, si experienta.
- 3 daca nu ai ciclul exact, regulat, e posibil sa se mai lase intarziat nitel. iar testul sper ca l.ai facut la 2 saptamani dupa contact, si in acest timp sa nu fi facut nimic, ca sa Arate si testul acela "EXACT" ca altfel "te c*ci in el pe romaneste". Ia un test barza si fa.l si vezi iar...[ iti spun asta pentru ca nu stiu cand ai avut contactele si daca ai mai facut intre timp dupa test, cao sarcina se vede de fel dupa 2 saptamani, gen ]
...te pup si bafta ! si multa atentie !
- 1 la mana nu trebuie sa intrerupi anticonceptionalele. Nu e bine.
- 2 Chiar daca nu isi da drumu in tine si isi da afara exista riscul de a creea o sarcina ! deoarece mai este acel lichid seminal pe care il are el. nu mai mergeti pe ideea" nu isi da drumu in mine, nu pot ramane gravida" pt ca se poate ! aceasta metoda e "sigura" doar cu un procent de 60 %, si asta depinzand de barbat daca are experienta si stie sa se controleze, dar asta se face dupa ceva timp, si experienta.
- 3 daca nu ai ciclul exact, regulat, e posibil sa se mai lase intarziat nitel. iar testul sper ca l.ai facut la 2 saptamani dupa contact, si in acest timp sa nu fi facut nimic, ca sa Arate si testul acela "EXACT" ca altfel "te c*ci in el pe romaneste". Ia un test barza si fa.l si vezi iar...[ iti spun asta pentru ca nu stiu cand ai avut contactele si daca ai mai facut intre timp dupa test, cao sarcina se vede de fel dupa 2 saptamani, gen ]
...te pup si bafta ! si multa atentie !
azi mi'a venit ciclu! de ce nu e bine sa intrerup yasmine? m-am hotarat sa nu mai iau pur si simplu. mersii de sfaturi
Ah, Intelesesem gresit eu partea cu lasatul de anti, am crezut ca te.ai lasat.te apuci iar, si tot asa, atunci nu e nici o problema, oricum. scuzele mele. te pup.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 3Sunt insarcinata?
- 2este sau nu insarcinata.
- 4pericol de sarcina
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 0posibila sarcina
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 3CM intarziat 6 zile!
- 3pot ramane insarcinata?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 1Posibila sarcina ?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: