e gravida?

Sotia mea are urmatoarele simptome: menstruatie inainte de termen cu 10 zile avand un flux redus si de culoare mai inchisa decat de obicei; stare de voma seara si ceva ameteli (aprox 2 ori in 2 sapt). Menstr in ultimele 2 luni a fost astfel: dec 07- apare pe data de 15, flux abundent; ian 08- apare pe 6, flux redus, inchisa la culoare. Azi, 10.01.08 inca nu s-a term. Cand poate face testul de sarcina si sunt acestea simptome de graviditate?
3 comentarii

Testul se face dupa terminarea menstruatiei si el va poate lamuri.Daca are simptomele acestea o femeie asta nu inseamna ca e neaparat insarcinata.

eu cand am fost insarcinata am avut greata vreo 2 saptamani si nici nu puteam manca nimik. din cate stiu eu asta e variabila de la femeie la femeie si de la sarcina la sarcina.semnele sotiei pot si si simptome de graviditate dar daca intr-adevar i a venit ciclu e posibil ca menstruatia sa isi revina la normal sau chiar fatul sa fie oprit din evolutie. daca are sangerari mai mult decat de obicei si ii e si rau cred ca cel mai bine e sa mearga la medic. in cazul in care fatul e oprit din evolutie cel mai bine e sa faca avort cat de repede se poate

AM FACUT TESTUL. E NEGATIV. Ce bine!!!!!!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 9cand -se vede- sarcina?
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 5o linie roz la testul de sarcina... ce inseamna?
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Test sarcina
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1As putea fi insarcinata?
- 1Test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: