Sarcina fara simptome
![Camelia2000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua!Sunt o fata de 23 de ani și as dorii sa știu daca s-o alte femei au mai fost în situația mea și dacă îmi pot impartasii experienta voastră.Eu sufăr de un chist și nu prea sunt mari șanse sa rămân insarcinata dar de vreo 3 luni și un pic mam îngrășat ft tare am stare de oboseala amețeală și simt o presiune în stomacul meu.De 2 săptămânii mi se face rău de la anumite mancaruri și dorm mai mult decât de obicei iar burta mea s a marit.Am făcut mai multe teste de sarcina și au ieșit negative.Peste o sapt am programare la doctor, ceea ce vroiam sa știu dacă poți sa fi gravida chiar dacă îți arată testele negative și nu prea ai cine știe ce simptome.Mentionez ca în fiecare luni timp de 4 luni menstruația mea a fost 1 -2 de culoare mai roz.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 4test de sarcina
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 5Rezultatul testului HCG la sange
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 0Sarcina?
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 0Sarcina?
- 0Sunt insarcinata???
- 0Sunt insarcinata ?
Mai multe informații despre: testul de sarcina primele simptome de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: