am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
am facut, o cu prietenul meu neprotejat.a doua zi la ora 9 am luat postinor 2 si a doua pastila la 12 ore dupa prima.saptamana trecuta mi, am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.ciclul trebuia sa, mi vina ieri dar nu mi, a venit desi ma doare burta si spatele de vreo saptamana.tin sa precizez ca dupa ce am luat postonorul la cateva zile am avut o sangerare care a durat aproximativ 3 zile.ma gandeam ca maine sa imi mai cumpar un test sa vad care cum e treaba desi sunt sigura ca iese negativ si il cumpar degeaba.ce ash putea face?ast raspunsuri, multumesc P.S.am luat prima pastila la 10 ore dupa contact. si nu am nici un fel de simptom gen greatza, ametzeli etc.
1 comentarii
Nu esti insarcinata, oricate teste vei face, vor iesi negative. nu-ti ramane decat sa stai linistita si sa astepti urmatoarea menstruatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina dupa pregnyl
- 8test de sarcina - recomandare
- 3care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 6sunt insarcinata?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 5sunt gravida?
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: