Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți

31-12-2024
A16
Nu este medic/terapeut
A16
Bună, încerc să rămân însărcinată, am făcut un test barza ultrasensibil pe data de 24.12 am avut un slab pozitiv, o liniuța care nu era colorata roz era incoloră, pe data de 30.12 trebuia să îmi vină menstruația, a venit pe 28.12, însă mi se pare foarte ciudată, prima și a doua zii am avut sânge de culoare roșu cu cheaguri cât un punctulet foarte reduse cantitativ și dureri de burta în zona pelvină in prima zii, nu am mai avut nici o data așa pe mine nu ma durea, aceasta sângerare s-a terminat și a 3 a zii adică 30.12 numai pete maro pe hârtie, sângele nu mi s a părut unul menstrual părea sânge normal, nu știu ce sa cred am făcut în seara aceasta pentru ca am fost foarte curioasa și cu o teama așa un test tot barza da cel pe săptămâni și nu a arătat nimic, am mai achiziționat și unul surechek pe care vreau să îl fac când ma trezesc, chiar as dorii un răspund pana ajung la medicul ginecolog, am uitat să Menționez ca simptome de sarcina am avut in tot acest timp : sâni măriți de volum și dureroși, somnolenta, stare de greață uneori ușoară, crampe ambdominale, pofta de acru, apetit foarte crescut ! Vă mulțumesc în prealabil pentru răspunsuri !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: