Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
Bună, încerc să rămân însărcinată, am făcut un test barza ultrasensibil pe data de 24.12 am avut un slab pozitiv, o liniuța care nu era colorata roz era incoloră, pe data de 30.12 trebuia să îmi vină menstruația, a venit pe 28.12, însă mi se pare foarte ciudată, prima și a doua zii am avut sânge de culoare roșu cu cheaguri cât un punctulet foarte reduse cantitativ și dureri de burta în zona pelvină in prima zii, nu am mai avut nici o data așa pe mine nu ma durea, aceasta sângerare s-a terminat și a 3 a zii adică 30.12 numai pete maro pe hârtie, sângele nu mi s a părut unul menstrual părea sânge normal, nu știu ce sa cred am făcut în seara aceasta pentru ca am fost foarte curioasa și cu o teama așa un test tot barza da cel pe săptămâni și nu a arătat nimic, am mai achiziționat și unul surechek pe care vreau să îl fac când ma trezesc, chiar as dorii un răspund pana ajung la medicul ginecolog, am uitat să Menționez ca simptome de sarcina am avut in tot acest timp : sâni măriți de volum și dureroși, somnolenta, stare de greață uneori ușoară, crampe ambdominale, pofta de acru, apetit foarte crescut ! Vă mulțumesc în prealabil pentru răspunsuri !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 4test de sarcina
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 3test de sarcina
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 5Sarcina sau nu?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 1Test negativ
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 0Sarcina fara simptome
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: