testele de sarcina
Buna Ziua.V am mai scris despre problema mea.Luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat dar fara ca partenerul sa ejaculeze inauntru.am inteles ca si lichidul contine spermatozoizi si ca pot ramane in sarcinata si sunt foarte ingrijorata pt ca data la care s a intamplat contactul neprotejat era tocmai intre a 14 a si a 16 a zi adica perioada aceea cea mai "fertila".Luna aceasta trebuia sa mi vina menstruatia pe 9 iar azi suntem in 13 si nu mi a venit deci 4 zile intarziere.Tot azi am facut test de sarcina si mi a iesit negativ.Se poate sa fiu insarcinata?testul e concludent chiar daca e doar dupa 4 zile intarziere>>/?(sau tb dupa 7 zile facut).Ce sa fac>??Multumesc anticipat
2 comentarii
La toate testele de sarcină obişnuite, în cazul în care ies negative (după 2 săptămâni de la ovulaţie) precizia este de peste 99 %.
Invers, când ies pozitive, precizia lor e mai mică. În terminologia statisticii, rezultatele fals negative sunt foarte rare, iar cele fals pozitive semnificativ mai frecvente.
Invers, când ies pozitive, precizia lor e mai mică. În terminologia statisticii, rezultatele fals negative sunt foarte rare, iar cele fals pozitive semnificativ mai frecvente.
Multumesc mult, m am mai linistit acum.Dar pe de cealalta parte acum, care ar putea fi motivul pentru care mi a intarziat deja 6 zile.Precizez ca simt si o durere usoara neobisnuita sub burta, in zona ovarelor, dar numai uneori.Poate fi ceva grav?Sau ce poate determina intarzierea menstrei in afara de posibilitatea de sarcina?Multumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 4posibila sarcina?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 5test de sarcina pozitiv si sindrom premenstrual
- 20voi ramane insarcinata?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 0Putin ajutor
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 0La cat timp dupa ovulatie se poate face testul de sarcina din sange?
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 0Analiza de sange beta hcg
- 0Test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: