Rezultatul testului HCG la sange
![Miaunica_mica](/arata_img.php?img=cont_152777.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am facut testul HCG pentru depistarea sarcinii si rezultatul a fost, citez : 1.00 mIU/mL
Asta inseamna ca sunt sau nu insarcinata ?
Asta inseamna ca sunt sau nu insarcinata ?
5 comentarii
![Miaunica_mica](/arata_img.php?img=cont_152777.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
nu stiu din ce cauza nu apare semnul de mai mic aici pe forum, rectific.. rezultatul este : (semnul de "mai mic decat")1.00 mIU/mL
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
La rezultatele de la analize eu stiu din experienta ca ai valoarea si in dreapta de obicei valorile de referinta, verifica asta.
![Geaninaleabu](/arata_img.php?img=cont_60434.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este rezultatul mai mic pentru ca pentru sarcina trebuie sa fie mai mare de o anume valoare
![ShAmira](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Daca vrei sa stii faci un test de sarcina.ca deja raspunsul e putin intarziat.dar cand un rezultat e de 1.00 mIU/mL ar trebui sa fie negativ.hormonul din sange ar trebui sa se aproape dubleze dupa 48 de ore.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 8test de sarcina - recomandare
- 2Cat de precise sunt testele de sarcina?
- 12testul de sarcina - cat e de sigur?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 2teste de sarcina
- 6sunt insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 0testul de sarcina
- 2Test de sarcina pozitiv sau.. nu
- 4Sarcina??
- 1Ajutați-mă și pe mine va rog!!! Am tot încercat sa rămân însărcinată. DAR FĂRĂ REZULTAT
- 1Dupa cat timp pot face un test de sarcina?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: