sangerari peste sarcina?
Buna seara,
revin pe acest forum cu o intrebare. Dupa un contact sexual neprotejat dar finalizat fara un orgasm din partea partenerilor, cu simtome de sarcina, greturi, frisoane, dureri de spate, de ovare, sete. trec 18 zile de la contactul cu pricina si menstra apare.
Ar trebui sa ma linistesc sau sa imi mai fac un test de sarcina dupa ce imi trece?
Multumesc
revin pe acest forum cu o intrebare. Dupa un contact sexual neprotejat dar finalizat fara un orgasm din partea partenerilor, cu simtome de sarcina, greturi, frisoane, dureri de spate, de ovare, sete. trec 18 zile de la contactul cu pricina si menstra apare.
Ar trebui sa ma linistesc sau sa imi mai fac un test de sarcina dupa ce imi trece?
Multumesc
4 comentarii
Ar trebui să vă liniştiţi.
buna as dori si eu un raspuns la ceea ce ma apasa.de pe data de 26 martie am facut dragoste cu sotul meu neprotejat, cm treb sa imi vina in 5 apr dar a intarziat pana in 13 apr.am facut teste dar au iesit negative.insa eu am greturi, ameteli si is balonata.ma simt f obosita si sunt mai tot timpul somnoroasa.cm.mi sa terminat in 3 zile instantaneu
deobicei imi curgeau secreti maroni 2 zile dupa ce se termina, dar si inainte sa imi vina.este posibil sa fiu insarcinata totusi?
deobicei imi curgeau secreti maroni 2 zile dupa ce se termina, dar si inainte sa imi vina.este posibil sa fiu insarcinata totusi?
la medic nu am aj uns inca, si sunt foarte tensionata, nu stiu ce sa cred..ametelile au venit acum 1sapt.am avut si greturi, pofte
si m-am ingrasat
va rog sa imi dati un raspuns
si m-am ingrasat
va rog sa imi dati un raspuns
Buna ziua.As dorii si eu sa va pun o intrebare.mia intarziat cm 7 zile si dupa cateva ore dupa ce mi'a venit m'am dus la baie, am urinat si knd m'am sters erau niste fire k de sange.trebuie sa ma sperii?e posibila o sarcina?
Mentinez k am greturi, ameteli si sani foarte grei si durerosi...
Mentinez k am greturi, ameteli si sani foarte grei si durerosi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatia peste sarcina
- 2CM peste sarcina
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 451 zile de sarcina ?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 1menstruatie peste sarcina sau nu?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 1menstruatie peste sarcina?
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 2Pot fi însărcinată chiar daca am avut CM?
- 3Ciclul in timpul sarcinii
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
- 0Menstruație peste o sarcina neașteptata
- 0Menstruatie peste sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: