varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
Buna ziua!Este posibila o menstruatie peste sarcina, respectiv 2? Sunt insarcinata, iar ultima menstra a fost in data de 18 aprilie, nu am un ciclu foarte regulat.Ultimele contacte sexuale au fost unul in data de 10 martie, fara ejaculare interna, dupa care menstra de 8 zile incepand din 22 martie, apoi in data de 15, 16, 17 aprilie cu ejaculare interna, 18 aprilie menstra pana in data de 24aprilie inclusiv, apoi din nou contact pe 25, 26, 27.La eco de 12 sapt, bebe era mai mare cu 6 zile, la 17 sapt, cu 5 zile, la 23sapt cu 8 zile, la 28 sapt, era mai mare cu 2 sapt si o zi.Este posibil ca data conceptiei sa fie 10 martie si sa am 2 menstre(in adevaratul sens al cuv :))peste, sau este mai mare probabilitatea sa fii ramas in jurul ultimei menstre si bebe sa aiba un ritm de crestere mai rapid?Mentionez ca intre 10 martie si 15 aprilie e totusi o diferenta de 5 saptamani.Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc aniticipat
3 comentarii
Va rog frumos, ma ajuta careva cu o parere?as vrea sa ma lamuresc, multumesc
Nu orice sangerare este menstruatie.Deci, este posibil sa fi fost o sangerare asociata sarcinii.
Este vorba despre 2 astfel de sangerari nu doar de una a cate o saptamana fiecare si abundente si au venit exact cand era vremea menstrei...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sarcina, avand menstruatie...
- 3ciclu peste sarcina
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 0menstruatie peste sarcina
- 1menstruatie peste sarcina?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 3Interpretare ecografie
- 5Menstruatie normala peste sarcina?
- 3CM peste sarcina?
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 8Pot fi insarcinata chiar daca mi a venit menstruatia?
- 1ciclu peste sarcina
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 0Sangerari in sarcina
- 0Menstruație peste o sarcina neașteptata
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina ecografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: