varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?

Buna ziua!Este posibila o menstruatie peste sarcina, respectiv 2? Sunt insarcinata, iar ultima menstra a fost in data de 18 aprilie, nu am un ciclu foarte regulat.Ultimele contacte sexuale au fost unul in data de 10 martie, fara ejaculare interna, dupa care menstra de 8 zile incepand din 22 martie, apoi in data de 15, 16, 17 aprilie cu ejaculare interna, 18 aprilie menstra pana in data de 24aprilie inclusiv, apoi din nou contact pe 25, 26, 27.La eco de 12 sapt, bebe era mai mare cu 6 zile, la 17 sapt, cu 5 zile, la 23sapt cu 8 zile, la 28 sapt, era mai mare cu 2 sapt si o zi.Este posibil ca data conceptiei sa fie 10 martie si sa am 2 menstre(in adevaratul sens al cuv :))peste, sau este mai mare probabilitatea sa fii ramas in jurul ultimei menstre si bebe sa aiba un ritm de crestere mai rapid?Mentionez ca intre 10 martie si 15 aprilie e totusi o diferenta de 5 saptamani.Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc aniticipat
3 comentarii

Va rog frumos, ma ajuta careva cu o parere?as vrea sa ma lamuresc, multumesc

Nu orice sangerare este menstruatie.Deci, este posibil sa fi fost o sangerare asociata sarcinii.

Este vorba despre 2 astfel de sangerari nu doar de una a cate o saptamana fiecare si abundente si au venit exact cand era vremea menstrei...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Poti ramane insarcinata si sa ai ciclu?
- 4ciclu peste sarcina? urgent!!!
- 3mentruatie peste sarcina se poate?????
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 4menstruatie peste sarcina?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 0Ecografie ginecologica
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 1Interpretare ecografie
- 1menstruatie sau sangerare peste sarcina
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 0Ecografie rinichi
- 3Interpretare ecografie abdominala (chist hepatic, ptoza renala, chist ovarian)
- 0Menstruatie peste sarcina?
- 0Rog un răspuns urgent..e posibil sa fiu însărcinată cu ciclu peste sarcina?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 0Ciclu peste sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina ecografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: