Menstruatie peste sarcina?
Am facut sex cu prietena mea pe data de 19.02 si ciclul menstrual i a venit pe 09.03. Acum in aceasta perioada trebuie sa ii vina iar ciclul menstrual, dar nu mai are nici o simptoma dureri de brută etc. Iar ea își pune problema unei întârzieri si a unei sarcini, este posibil așa ceva ? Având in vedere la ca la aproape 30 de zile dupa actul sexual i a venit ciclul menstrual normal, nu in cantităti mici "pete"
7 comentarii
Depinde de perioada ciclului menstrual (de cate zile este). Are de obicei intarzieri sau este un ciclul neregulat? Pentru siguranta poate face un test de sarcina
Nu este normal sa nu ne punem problema unei sarcini deoarece a avut ciclu menstrual ?
Din pacate nu. Se intalnesc situatii in care exista o sarcina chiar daca a existat si un ciclu menstrual. Aceste situatii sunt des asociate cu CM neregulat, de aceea am intrebat daca partenera are un CM neregulat.
Va recomand contacte sexuale protejate pentru a nu va expune unor situatii complicate.
Va recomand contacte sexuale protejate pentru a nu va expune unor situatii complicate.
Am avut contact sexual protejat, daca va mai aduceti aminte ati raspuns la o intrebare de a mea cu "inelul " prezervativului...
In aceste conditii nu prea exista risc de sarcina. Spre linistea voastra insa puteti utiliza un test de sarcina.
Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți și la medic.Pentru că medicul poate depista și alte probleme. Întârzierea poate fi și din alte motive.
Pentru mai multă siguranță mergeți și la medic.Pentru că medicul poate depista și alte probleme. Întârzierea poate fi și din alte motive.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Poti ramane insarcinata si sa ai ciclu?
- 2poti sa ai menstruatie in timpul sarcinii
- 2menstruatia peste sarcina
- 3Pot fi insarcinata chiar daca mi'a aparut menstruatia?
- 2CM peste sarcina
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 0Pot avea menstruatie peste sarcina?
- 4menstruatie peste sarcina?
- 3Menstruatie peste sarcina
- 4posibil sa fi insarcinata atata timp cat ciclul iti vine regulat?
- 4Pot sa am menstruatie in timpul sarcinii?
- 1dereglare sau menstruatie peste sarcina?
- 1menstruatie peste sarcina?
- 1menstruatie sau sangerare peste sarcina
- 0Menstruatie peste sarcina?
- 0Rog un răspuns urgent..e posibil sa fiu însărcinată cu ciclu peste sarcina?
- 0Menstruație peste o sarcina neașteptata
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: