test de sarcina
as vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca sa fie un fals negativ la 10 zile de las lipsa cicluilui, -azi am mers la medic si mi- a facut un test (nu cu urina de dimineata) si mi-a iesit negativ, dar mi-a zis ca a vazut cazuri de negativ pina la 21 de zile de la lipsa ciclului asa dar mi-a chemat sa repet testul martia viitoare. Mi-e nu mi-a venit ciclul luna asta si am dureri ca de ciclu, greata si ameteli...
3 comentarii
In functie de ovulatie si fecundarea oului, testul se poate pozitiva mai tarziu. Fa cum ti-a spus ginecologul...
buna! si mie mi s-a intamplat la fel, testul este negativ si acum, la aproape o luna de la intarziere si totusi nu este sarcina, am facut testul de sange. treb sa fac o ecografie pentru a vedea ce se intampla. poate fi o cistita, o dereglare hormonala sau cine stie ce. dupa mine daca a iesit negativ e negativ.
si eu am aceasi problema, mi-a intarziat cm 5 zile am facut 2 teste in aceasta perioada(unul chiar astazi) si tot negativ!am stari de voma si greata!o fii sarcina sau posibil o dereglare hormonala?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina, menstruatie intarziata (9 zile)
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 4test de sarcina
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 6Pot pastra sarcina?
- 5Sarcina sau nu?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 2Test de sarcina
- 0Sarcina fara simptome
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: