Sunt speriat... prezervativul s-a rupt
Probema sta in felul urmator.. Am fost astazi la prietena mea si, ca orice cuplu, de la un sarut la o imbratisare am ajuns sa facem sex. Am inceput cu un ExtraSafe si am continuat cu un Fetherlite Ultra.. Cred ca vaginul ei este ingust ca de fiecare data intra cam greu. Si la un moment dat, fortand sa-l bag inauntru.. A puscat ceva.. Credeam ca a puscat cum a intrat inauntru brusc. Ne miscam impreuna de 2-3 ori.. Eu simteam ceva ciudat. Ii spun: 'Ridica-te putin!'. Se ridica.. Guess what?! Prezervativul s-a rupt si era incolacit ca un inel la baza penisului meu. Ceea ce este si mai incredibil este ca dupa ce s-a ridicat de pe mine.. penisul meu era aproape perfect uscat. Acum sunt speriat ca nu cumva sa ramana insarcinata. Mentionez ca avem amandoi 17 ani. Ce sa fac? Un test de sarcina maine e prea devreme, nu ar fii corect rezultatul.. Daca dupa cateva zile are simtome, pastila de a 2-a zii nu ar mai avea efect. Ce e de facut?
6 comentarii
Daca nu ai ejaculat si nu erai in punctul de a o faca..stai linistit..nu se va intampla nimic..iar prietena..strimuleaza-o mai mult..fa o sa se "ude".si vaginul n o sa mai fie asa ingust si nu veti maai avea probleme
Daca intradevar crezi ca ar putea saramane insarcinata..cumparati o pastila de a 2-a zis care se la si la 72 de ore de la actul sexual.
scuze de scris..tastatura..sper ca intelegi ce am srcis
Nu am ejaculat, si nici nu eram pe punctul de a o face. Ideea e ca sunt speriat. Ea era pe ideea ca doar ExtraSafe sunt bune. Incercam sa ii explic ca si celelalte sunt bune, ca doar sunt Durex si raspund acelorasi standarde. Am incercat si cu altceva si beleaua s-a intamplat. Sper sa scapam.
in concluzie nu ai de ce sa iti faci griji, o sa fie bine, prezervativul nu s-a rupt fiindca nu era bun..si pentru ca ea nu era lubrifiata..si pt ca ai tot incercat sa faci sa intre.:) toate durex sunt bune..eu folosesc ultra thin si totu' e minunat.nu s-a intamplat niciodata nimic..trebuie sa comunicati mai mult in pat.succes!
mai scrie daca sunt nelamuriri!
mai scrie daca sunt nelamuriri!
Data viitoare am sa incerc sa ramas pe Pamant, sa nu ma las dus de val, ca se mai pot intampla si chestii din astea. Sper sa nu se intample nimic, oricum va tin la curent. Multumesc.!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 0Prezervativ rupt fara ejaculare
- 1prezervativ rupt
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 6Sarcina posibilă?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: