am o maaaaareeee problema. plz help

salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii

Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.

Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).

ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vreau sa facem dragoste dar imi e foate frica si ma opresc
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 3am prima oara un iubit si vreau un sfat
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 4Despre virginitate
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1sarcina si virgina
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 1Prima data
- 2Pericol de sarcina?
- 4Sarcina
- 1Sângerare vaginala
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 3Cancer de col uterin
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: