am o maaaaareeee problema. plz help
salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii
Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.
Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).
ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea la baieti
- 4Ii este frica de prima data
- 4Cat mai este pana la sex?
- 3Dezvirginare fata
- 4As dori raspuns va rog:) mai sunt sau nu virgina?
- 2Dezvirginare
- 3Probleme sangerare la dezvirginare
- 2Deflorare incompleta
- 1Mai sunt virgina?
- 2Posibila sarcina
- 1Primul contact sexual. Cer sfatul medicului.
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
- 2Sangerare vaginala
- 2Nu se mai scoala
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 2Sunt confuza
- 5Dezvirginare cu durere
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: