am si eu o mare problema - s-a rupt prezevativul
salut !sunt alexandru am 17 ani.
acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietena mea, am folosit ca metoda contraceptiva prezervativul dar acesta s-a rupt (fara sa bag de seama am continuat actul sexual).prietena mea tocmai depasise perioada menstruatiei cu o zi inainte.sunt sigur de faptul ca nu am ejaculat.dar atunci cand ma excit din penis se scurge o secretie transparenta putin vascoasa(tin sa precizez ca nu este sperma.am citit tot pe internet si cred ca se numeste lichid seminal.nu stiu sigur)acea secretie era in interiorul prezervativului si automat pe penisul meu.sunt foarte speriat !prietena mea poate ramane insarcinata?va rog sa raspundeti intrebarii.
acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietena mea, am folosit ca metoda contraceptiva prezervativul dar acesta s-a rupt (fara sa bag de seama am continuat actul sexual).prietena mea tocmai depasise perioada menstruatiei cu o zi inainte.sunt sigur de faptul ca nu am ejaculat.dar atunci cand ma excit din penis se scurge o secretie transparenta putin vascoasa(tin sa precizez ca nu este sperma.am citit tot pe internet si cred ca se numeste lichid seminal.nu stiu sigur)acea secretie era in interiorul prezervativului si automat pe penisul meu.sunt foarte speriat !prietena mea poate ramane insarcinata?va rog sa raspundeti intrebarii.
4 comentarii
dacă are ciclul regulat atunci nu era perioadă fertilă şi deci sunt şanse mici să fie gravidă mai ales că nu ai ejaculat. fiţi atenţi de acum înainte şi puneţi corect prezervativul (pe penisul în erecţie cu grijă să nu rămână aer şi grijă la lubrifierea fetei)
iti multumesc mult Iulia!dar totusi?inca am ramas cu nelamurirea:, , acel lichid care secreta din penis" este lichidul seminal?este normal?si inca o intrebare :D
daca sunteti draguti :*...:
este normal ca in urma scurgerii acelui lichid penisul sa nu mai fie erect si sa intre in stare flagela?
daca aveti pareri mai ferme in legatura cu problema mea va rog sa comentati[:-s]. [:( ]
have fun
daca sunteti draguti :*...:
este normal ca in urma scurgerii acelui lichid penisul sa nu mai fie erect si sa intre in stare flagela?
daca aveti pareri mai ferme in legatura cu problema mea va rog sa comentati[:-s]. [:( ]
have fun
Daca aseara am avut contact sexual si prezervativul sa rupt, azi am luat la pranz pastila de a doua zi si acum iar s a rupt, trebuie maine sa iau alta, e la 10 zile de la prima mentruatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 0Ruperea prezervativului si efectul pastilei de a 2-a zi
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 6Sunt speriat... prezervativul s-a rupt
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 0Ruperea prezervativului
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 2Prezervativ rupt
- 1prezervativ rupt
- 2Prezervativ rupt
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 1Întrerupere sarcină
- 3Sintome specifice hiv
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
Mai multe informații despre: prezervativul rupt