Dezvirginare imposibila
Am o mare problema, si chiar am nevoie de niste sfaturi. Am 17 ani si 10 luni si am incercat sa imi incep viata sexuala cu omul pe care il iubesc de 3 ani... fara succes insa. Am incercat din februarie pana acum de 6 ori, de fiecare data a durut foarte tare, si mi-a curs sange (chiar si la 2-3 zile dupa o incercare). Am incercat cu lubrifiant, am incercat sa beau ca sa nu mai simt durerea, am incercat sa ma tin de perne si sa urlu si sa astept sa se termine. De fiecare data sunt excitata, dar paralizez cand ma gandesc la durerea care urmeaza. M-am gandit sa imi fac o operatie de himenotomie(indepartare a himenului), sau sa folosesc eu un spray care sa imi amorteasca zona, si sa nu mai simt astfel durerea aia. Ce parere aveti despre aceste solutii? E o problema foarte grava pentru mine, deoarece ma simt dezamagita de mine ca nu reusesc, si am avut chiar o criza de plans necontrolata dupa ultima incercare. Va rog sa imi raspundeti, e foarte important pentru mine. Va multumesc anticipat, o zi buna!
2 comentarii
Hei, am exact aceeiasi problema, si as vrea, daca vrei si tu, sa vorbim, imi poti raspunde la comentariu daca il vezi si dupa ne hotaram unde ai prefera sa vorbim, daca vrei bineinteles
Cris252000-Ma poți ajuta să găsesc o soluție pentru dezvirginare, am aceași problema ca și fața pe care te-ai oferit să o ajuți.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 14durere in timpul actului sexual
- 5sangerare dupa sex
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 3durere ovar in timpul actului sexual
- 4cum sa ii spun ce imi doresc?
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 1Sarcina sau virus ?
- 17Virgina sau nu?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 6cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?
- 3Mie mi se pare normal ca viata sexuala sa inceapa atunci cand te mananca...
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: