Putin ajutor va rog (sarcina?)
Buna! In seara asta am facut sex protejat cu partenerul meu doar ca pentru prima data prezervativul s-a rupt. El a observat acest lucru dupa maxim 5 minute cand am schimbat pozitia insa nu l-a mai introdus in mine si ne-am oprit. Nu a ejaculat dar imi este frica de lichidul preejaculator. (Nu stiu daca a existat sau nu) Ultima menstruatie a fost in perioada 13-17 octombrie insa nu am un ciclu menstrual regulat pentru a imi da seama cand sunt in perioada de ovulatie. Care sunt sansele sa fiu insarcinata? As prefera sa nu iau pastila de a 2a zi deoarece imi monitorizez ciclul menstrual sa vad daca se regleaza si stiu ca acesta imi va deregla totul. Ce fac? Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
ruperea prezervativului poate duce la o sarcina datorita lichidului seminal care se poate scurge prin spartura respective si care contine spermatozoizi. Va recomandam pe viitor sa consulttati un medic specalizat in contraceptive care sa va recomande o metoda de contraceptie conform varstei dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
ruperea prezervativului poate duce la o sarcina datorita lichidului seminal care se poate scurge prin spartura respective si care contine spermatozoizi. Va recomandam pe viitor sa consulttati un medic specalizat in contraceptive care sa va recomande o metoda de contraceptie conform varstei dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 2Prezervativ rupt
- 0Ruperea prezervativului
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0prezerativ rupt
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 1Dacă s-a rupt prezervativul in timpul actului ramii insarcinata ?
- 6Sarcina posibilă?
- 2Prezervativ rupt
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 0Exista riscul unei sarcini?
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0HIV negativ + Transmitere
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: