s-a rupt prezervativul
buna ziua..am si eu niste nelamuriri..suntem amandoi virgini..am folosit prezervativul dar nu a fost penetrare in vagin.acesta s'a rupt.oricum eu nu am ejaculat dar imi este frica de acele picaturi ale placerii... prietena mea e in a 8a zi dupa ce i s'a terminat ciclul si suntem foarte speriati ca nu cumva sa ramana gravida..va rog frumos sa imi raspundeti si sa imi spuneti cam ce pastile ar putea sa ia ca sa nu cumva sa ramana... va multumesc frumos
8 comentarii
bebyyy-virgini amandoi...nu a fost penetrare in vagin..ce rol avea prezervativul???.in fine..stai linistit ca PICATURA PLACERII la virgina LOGIC vorbind nu are efect.ce pastile sa ia?.ca doar e virgina... cati ani ai?
am 18 ani..eram ingrijorat si de aceea am intrebat... sper sa nu fie nimic.. multumesc frumos
poate ramane gravida si daca e virgina... crezi ca daca nu i sa rupt himenul nu ajung spermatozoizii la ovule???
dar staiti linisiti ca alea 2-3 "picaturi ale placerii" nu au cum sa ajunga in vagin daca nu ai introdus penisul...
dar staiti linisiti ca alea 2-3 "picaturi ale placerii" nu au cum sa ajunga in vagin daca nu ai introdus penisul...
silica-cum ajung LA OVULE.?????.cum sa ramai gravida virgina???..santeti culmea.la care ovule ajung??...offff.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 1prezervativ rupt
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0prezerativ rupt
- 7ovulatie si lichid seminal
- 0Sarcina/Bts
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
- 2Sunt insarcinata?
- 0Exista riscul unei sarcini?
- 1Ruperea prezervativuluu
- 0Sunt sanse sa ramana gravida ?
- 0Contracepție
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt