nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu
Acum aproximativ 2 saptamani am inceput sa fac sex dupa o perioada de pauza de aproximativ 3 luni. Am folosit prezervativ in majoritatea timpului, dar ultima oara acum 2 zile cand aproape am terminat "ma jucam" cu prietenul meu si el imi introducea degetele in vagin cand a observat o sangerare, am crezut k mi-a venit ciclu pentru ca luna asta nu mi-a venit, tin sa precizez ca nu imi vine regulat, cateodata nu imi vine 2 luni..., si sangerarea nu a fost din cauza ciclului pentru ca de atunci nu mi-a mai curs nici un strop. Ce ar putea fi? Nu as vrea sa ma duc la ginecolog pentru ca sunt minora si parintii nu stiu ca nu mai sunt virgina.
5 comentarii
Ia-ti de la farmacie test de sarcina, e ieftin, poate esti insarcinata. Ai grija, daca ai menstruatia neregulata, fa-o numai prezervativ. La ginecolog poti sa te duci chiar daca esti minora, consultatia e confidentiala, nu afla parintii tai.
esti minora dar ti-ai inceput viata sexuala, deci trebuie sa incepi sa mergi la ginecolog ce legatura are asta cu parintii tai
E sanatos pentru tine sa mergi
E sanatos pentru tine sa mergi
Cel mai bine este sa ai o stransa legatura cu parintii tai. Cu siguranta ei doresc ca tu sa fii virgina, tocmai pentru a te ferii de o eventuala sarcina nedorita. Acum, ca nu mai esti, ei te vor sfatui cum sa te feresti de acest mare necaz care paste orice adolescenta teribilista. Vorba aceea "a venit dadanacu, te-a luat dracu!" Oricum ar fi, te asigur ca parintii tai vor intelege si cu siguranta NU te vor pedepsi. De asemenea, fuga la doctor.
Dar cada in continuare te ascunzi si esti grea, si te trezesti cu copil in toamna, cu siguranta vei avea parte de o pedeapsa strasnica, cel putin de la viata, daca nu si de la parinti, intrucat tu acum nu esti pregatita sa ai grija si sa intretii un copil mic, si nici nu vei fii in viitorul apropiat, poate abia dupa 30 de ani cand vei avea o cariera solida si o caznicie strasnica cu un barbat dintr-o bucata.
Nu mai sta pe ganduri.
Dar cada in continuare te ascunzi si esti grea, si te trezesti cu copil in toamna, cu siguranta vei avea parte de o pedeapsa strasnica, cel putin de la viata, daca nu si de la parinti, intrucat tu acum nu esti pregatita sa ai grija si sa intretii un copil mic, si nici nu vei fii in viitorul apropiat, poate abia dupa 30 de ani cand vei avea o cariera solida si o caznicie strasnica cu un barbat dintr-o bucata.
Nu mai sta pe ganduri.
Multumesc pentru sfaturi. Mi-a venit deci se pare ca nu sunt insarcinata, o sa merg totusi la ginecolog, multumesc inca o data. o zi buna
Du-te si vorbeste si cu parintii.
Faptul ca ti-a venit ciclul nu e o garantie ca nu esti insarcinata.
Unele femei s-au trezit ca sunt insarcinate abia cand au nascut. Deci fii f prudenta. Foloseste anticonceptionale. De asemenea, daca se Doamne fereste se mai intampla sa faci neprotejat foloseste test de sarcina.
Faptul ca ti-a venit ciclul nu e o garantie ca nu esti insarcinata.
Unele femei s-au trezit ca sunt insarcinate abia cand au nascut. Deci fii f prudenta. Foloseste anticonceptionale. De asemenea, daca se Doamne fereste se mai intampla sa faci neprotejat foloseste test de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 3Ii este frica de prima data
- 3prea mult sex, oare?
- 3e momentul sa-mi incep viata sexuala?
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 1sex la 16 ani?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4Dupa dezvirginare
- 4virginitatea
- 3De ce sangerez?
- 7Sangerare vaginala timp de 5 zile
- 4Prima data.. problema erectie
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 1adolescenta si dezvirginare
- 1Sangerari vaginale anormale
- 3Sângerări vaginale de 5 saptamani la 47 de ani
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: Sangerarile vaginale anormale Sexul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: