Putin disperata

10-04-2012
Funky_Raluk
Nu este medic/terapeut
Funky_Raluk
Buna.as vrea sa stiu si eu mai multe detalii.Duminica dimineata pe data de 8 am avut un contact sexual cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.Ghionionul meu a fost ca sunt in Germania si aici nu se dau pilule de a 2 zi la farmacie ca si in Romania, doar cu prescriptie medicala..disperata, intr-un final am gasit o idee.am avut noroc si mi-a adus cineva din Romania o pastila Escapelle, dar am luat-o abia dupa 37 de ore.oare isi mai face efectul ? menstruatia trebuie sa imi vina abia pe data de 22.inca sunt speriata, pot ramane insarcinata.oare am luat prea tarziu acea pastila?dupa ce am luat pilula nu am avut nici sangerari si nici alte reactii, doar mici mancarimi in zona vaginala si o secretie branzoasa, sa fie oare de la aceasta pastila ca doar astazi o am dupa ce am luat pastila..dupa cat timp sa-mi fac testul de sarcina?Pana acum nu am mai luat pastile de acest gen si nici anticonceptionale.astept o parere ceva... multumesc mult
3 comentarii
0
10-04-2012, ora 19:12
Iuliana.A
Nu este medic/terapeut
Iuliana.A
Buna. Pilula este eficienta daca este luata la maxim 72 de ore dupa actul sexual neprotejat, cu cat mai repede cu atat mai bine. Iti poti face testul dupa doua saptamani de la actul sexual neprotejat. Pe viitor ar fi indicat sa citesti prospectele de la pastile ( inclusiv testului de sarcina ) pentru ca acolo iti ofera informatii utile.
0
10-04-2012, ora 21:35
Funky_Raluk
Nu este medic/terapeut
Funky_Raluk
Multumesc mult de raspuns.am citit prospectul dar vroiam sa mai aud si parerea altora.:D
0
11-04-2012, ora 11:42
Iuliana.A
Nu este medic/terapeut
Iuliana.A
Ca sa te linistesti in cazul iti intarzie, ca este posibil din cauza pastilei fa.ti un test de sarcina dupa data de 22. Data viitoare ai mare grija pentru ca sunt multe riscuri. Parerea mea e sa consulti si un medic ginecolog ca sa iti prescrie niste anticonceptionale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul