mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
Buna,
am si eu o problema cu subiectul ciclu..
am 15 ani si vreau un sfat daca sunt sau nu gravida.. m-am dezvirginat acum 4 luni si prima luna am auzit ca nu imi vine ciclu ca sa se faca nush ce cu organismul... ok asta s.a si intamplat... acum o saptamana trebuia sa imi vina ciclu si facusem deja sex neprotejat... ciclu mi.a intarziat 6-7 zile.. ce o fi oare :( nustiu sunt speriata.. si de simptome ale sarcinii nu am deloc greata etc etc nu am... doar ca nu imi vine ciclul.. se poate sa mai fie o dereglare ?.. si app ( am facut sex neprotejat dar iubitul meu a ejaculat afara si a iesit cu 3-4 min afara si a inceput sa se masturbeze ca sa nu cumva sa raman.. )
am si eu o problema cu subiectul ciclu..
am 15 ani si vreau un sfat daca sunt sau nu gravida.. m-am dezvirginat acum 4 luni si prima luna am auzit ca nu imi vine ciclu ca sa se faca nush ce cu organismul... ok asta s.a si intamplat... acum o saptamana trebuia sa imi vina ciclu si facusem deja sex neprotejat... ciclu mi.a intarziat 6-7 zile.. ce o fi oare :( nustiu sunt speriata.. si de simptome ale sarcinii nu am deloc greata etc etc nu am... doar ca nu imi vine ciclul.. se poate sa mai fie o dereglare ?.. si app ( am facut sex neprotejat dar iubitul meu a ejaculat afara si a iesit cu 3-4 min afara si a inceput sa se masturbeze ca sa nu cumva sa raman.. )
9 comentarii
V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti citi dand click pe "modificati profilul dv".
M.D o sa fac pe 1 mai un test ca nu pot acum pt ca ma cunosc femeile de la farmacie si o sa ma duc in oras (eu sunt de la tara) si o sa iau deacolo si cum sa spun a inceput sa am dureri la sani.. la amandoi nu tari ci suportabile si nu acolo unde se spune ca esti insarcinata la sfarc.. si nu sunt grei nu s.au marit sunt la fel dar ma doare putintel dar ma sperie :( Ce ar putea fii ?
0
25-04-2014, ora 01:30
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
prezentati-va la medic, nu amanati!
@ Anonimgirl2
Puteti ramane insarcinata si daca partenerul ejaculeaza in afara din cauza lichidului preejaculator sau preseminal care contine si el spermatozoizi.
E o informatie falsa cea ca dupa primul contact sexual nu trebuie sa va vina menstruatia o luna. Menstruatia trebuie sa vina normal.
Lasati relatiile sexuale pentru perioada de dupa casatorie. Ele sunt facute pentru nastere de prunci. Pina atunci traiti in curatie si nu va mai incarcati cu povara fricii de a astepta sa vedeti de fiecare data daca ati ramas sau nu insarcinata. Va fi chinuitor.
Puteti ramane insarcinata si daca partenerul ejaculeaza in afara din cauza lichidului preejaculator sau preseminal care contine si el spermatozoizi.
E o informatie falsa cea ca dupa primul contact sexual nu trebuie sa va vina menstruatia o luna. Menstruatia trebuie sa vina normal.
Lasati relatiile sexuale pentru perioada de dupa casatorie. Ele sunt facute pentru nastere de prunci. Pina atunci traiti in curatie si nu va mai incarcati cu povara fricii de a astepta sa vedeti de fiecare data daca ati ramas sau nu insarcinata. Va fi chinuitor.
Da am sa fac asta dar cum sa spun unde trebuie sa doara la san cand esti insarcinata. pe mine a inceput sa ma doara amandoi de ctv zile si am auzit ca asta e semn ca esti insarcinata dar trb sa doara tare.. pe mine ma doare putin :). ce sa fie ? si app tot nu a venit ciclul ? oare de la asta ? ca urmeaza sa.mi vina ?
Durerile de san nu sunt semn sigur ca sunteti insarcinata.
Nu puteti afla daca sunteti insarcinata decat cu un test de sarcina care e intre 7 si 25 lei sau la ginecolog.
Nu puteti afla daca sunteti insarcinata decat cu un test de sarcina care e intre 7 si 25 lei sau la ginecolog.
buna seara am si eu o intrebare: am 26 de ani si am o rel serioasa si problema e ca eu de 2-3luni mie imi vine menstruatia mai devreme asta fiind cu3-4 zile sau chiar 1-2 zile pana in 4 zile si vreau sa va intrb daca e vreo problema legata de asa ceva daca trebuie sa fac un control. si in primele zile ma doare stomacul si burta si sunt dureri marisoare pana nu iau o pastila nu ma lasa durerea. va multumesc astept raspuns urgent
Buna seara mie nu mia venit menstruatia de 8 zile se poate sa fiu insarcinata???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 10pilula de a doua zi
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 1nu-mi vine CM
- 2intarzierea menstruatiei
- 14Intarzierea menstruatiei
- 2intarziere ciclu menstrual
- 2De ce imi intarzie menstruatia?
- 3Posibil sarcina?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 8Întârzierea mestruatiei
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Menstruatie întârziată
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti intarzierea menstruatiei masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: