Ii este frica de prima data
![P_e0923](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna.
Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala. Prietena mea actuala insa nu si-a inceput-o. Spune ca ar dori sa o inceapa cu mine si am ajuns de doua ori de cand a spus lucrul asta in punctul de a se intampla insa... se sperie.
Ii este frica ca nu cumva sa o doara. Suntem impreuna de cateva luni, e o fire mai sensibila dar chiar tinem unu la altu. Recent a folosit pentru prima data aborbante interne si a spus ca au fost foarte incomod si dureros. Este chair asa de dureros prima data la fete (asta ii intrebarea ei si in mare si a mea)? Daca da ati putea va rog sa imi ziceti daca as putea sa fac durerea asta... cat mai mica? Chiar nu mi-ar place ca dupa ea sa se simta rau...
Multumesc
Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala. Prietena mea actuala insa nu si-a inceput-o. Spune ca ar dori sa o inceapa cu mine si am ajuns de doua ori de cand a spus lucrul asta in punctul de a se intampla insa... se sperie.
Ii este frica ca nu cumva sa o doara. Suntem impreuna de cateva luni, e o fire mai sensibila dar chiar tinem unu la altu. Recent a folosit pentru prima data aborbante interne si a spus ca au fost foarte incomod si dureros. Este chair asa de dureros prima data la fete (asta ii intrebarea ei si in mare si a mea)? Daca da ati putea va rog sa imi ziceti daca as putea sa fac durerea asta... cat mai mica? Chiar nu mi-ar place ca dupa ea sa se simta rau...
Multumesc
3 comentarii
![danelly_20_2006](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
durerea e in functie de pragul durerii al fiecarei persoane.dak eu ti-as spune k e o durere suportabila poate k pentru ea nu ar fi la fel.depinde de persoana.dar poate k nu e inka pregatita pentru pasul asta.u spui k ti la ea, incearca sa o intelegi si sa ii fi alaturi(e normal sa ii fie frica)si durerea va fi cu siguranta mult mai mica
![Dr. Bociu Crina](/arata_img.php?img=cont_4990.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
doare cat de cat... si nu doar prima data... doare primele dati... de exemplu pe mine ma doare inca dupa 3 luni... si nu din cauza ca face ceva in neregula sau ca e ceva in neregula... pur si simplu sunt peretii vaginului sensibili...
![lidia_no_yume](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Eu am fost genul cu dureri aproape insuportabile. Nu a iesit decat la a treia incercare pentru ca primele doua dati m-a dururt prea tare. Si, ca la crinna, m-a durut un pic si urmatoarele dati(totusi nu 3 luni, doar urmatoarele 3 dati). Dar oricat d urate ar fi durerile, daca iti doresti cu adevarat parca uiti de ele. Pe mine m-a ajutat mult faptul ca m-a lasat pe mine sa controlez cum a decurs totul-nu si-a impus el ritmul d penetrare ci eu, si cel mai important, ma strangea in brate si ma saruta in tot acest timp ca sa ma simt cat mai confortabil, aratandu-mi ca ma iubeste. faptul k se gandea atat de mult la mine si nu doar la satisfacerea lui a fost probabil cel mai important k sa trec peste dureri.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mare nevoie de ajutor. imi este frica sa nu se rupa prezervativul
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 7Dezvirginarea!
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 4Prima data
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 2efecte a primului contact?
- 0acum cateva luni mi sa rupt ata penisului dupa o partida de sex
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 9VREAU SA AJUT! rezolvare erectie slaba
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 3Incepere viata sexuala
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: