sunt protejata din prima zi?
Buna, am o intrebare. Iau de 4 luni milligest dar am avut cistita si am luat 2 saptamani antibiotice pe care le-am terminat exact la o zi dupa ce am terminat si folia de ac. Acum sunt in pauza si m-am gandit sa incep folia de astazi pt ca astazi mi-a venit menstruatia. Avand in vedere ca am luat antibiotice pana acum 2 zile o sa fiu protejata de astazi daca incep folia in prima zi de menstruatie?
Va multumesc
Va multumesc
4 comentarii
1. Ati uitat sa scrieti un amanunt esential: despre ce antibiotic e vorba.
2. Inceperea noii folii nu se face in functie de menstruatie, ci dupa cele 7 zile de pauza, astfel incat de fiecare data cand incepeti o folie faceti acest lucru in aceeasi zi din saptamana.
2. Inceperea noii folii nu se face in functie de menstruatie, ci dupa cele 7 zile de pauza, astfel incat de fiecare data cand incepeti o folie faceti acest lucru in aceeasi zi din saptamana.
Am luat zanocin si nistatina 5 zile, apoi nalixid 7 zile( pt ca nu am simitit vreo imbunatatire in urma zanocinului) si in final zanocin si nistatina inca 5 zile dupa care mi-a trecut.
Stiu ca trebuia sa fac pauza de 7 zile dar am crezut ca asa este mai sigur si am vrut sa imi modific ziua cand imi vine menstruatia pt ca imi venea lunea si era cam greu sa incep saptamana cu dureri de burta si spate.
De aceea am intrebat daca sunt protejata din prima zi pt ca stiam ca daca iei ac din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastiluta si vream sa stiu daca antibioticele pe care l-am luat influenteaza asta.
Va multumesc din suflet pt raspuns
Stiu ca trebuia sa fac pauza de 7 zile dar am crezut ca asa este mai sigur si am vrut sa imi modific ziua cand imi vine menstruatia pt ca imi venea lunea si era cam greu sa incep saptamana cu dureri de burta si spate.
De aceea am intrebat daca sunt protejata din prima zi pt ca stiam ca daca iei ac din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastiluta si vream sa stiu daca antibioticele pe care l-am luat influenteaza asta.
Va multumesc din suflet pt raspuns
Antibioticele enumerate nu interfera in nici un fel cu efectul anticonceptional al anticonceptionalelor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 1contraceptia de urgenta si pilulele contraceptive
- 3contraceptiv potrivit
- 42Yasmine - sfaturi
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 17spotting
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 2Administrare greșita karissa 28
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: