de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?

27-03-2008
simona_85
Nu este medic/terapeut
simona_85
nu mai am menstruatie din august 2007, am fost la medic ginecolog, endocrinolog, am urmat un tratament dar nimic.Care ar fi cauza?Va rog sa imi raspundeti!In pus as vrea sa fac si un bebe dar endocrinologul mi-a zis sa iau iarasi anticonceptionale dar nu mai vreau.
5 comentarii
0
27-03-2008, ora 00:00
simona_85
Nu este medic/terapeut
simona_85
Am uitat sa precizez ca tratamentul care mi-a fost prescris se numeste Duphaston si ca am luat 5 pastile dupa care trebuia sa imi vina menstruatia dar a venit numai o zi f f putin si cu o culoare dubioasa.
0
27-03-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Duphastone e un anticonceptional progesteronic de aceea presupun ca deficitul de secretie progesteronica e problema ta dar da mai multe detalii:greutate, analize de laborator(LHFSHPROGESTERONESTROGEN), daca era dureros ciclul inainte, cite zile dura, de cind ai probleme.Scrie-mi mai multe -*

(*modificat de administrator)
0
01-04-2008, ora 00:00
simona_85
Nu este medic/terapeut
simona_85
am 57 kg, prolactina:9.37ng/mg, TGO:19U/L, TGP:27U/L, FSH:7.0U/L, LH:21.42U/L, estradiol:46.00pg/ml, progesteron0.20ng/ml, testosteron:0.72ng/ml. Cam astea au fost analizele care mi s-au dat sa le fac.
0
02-04-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Raportul Lh FSH de aproape 3:1 arata un hiperluteinism adica progesteronul e intradevar redus ca si secretie de aceea ti-a fost prescris Duphastone care e un progesteron de sinteza si pe care glanda de control a ovarului-hipofiza-ce secreta LH il percepe ca pe un hormon in plus si aceste glande au si mecanism de feed back adica perceperea progesteronului in plus in singe reduce secretia LH si in timp si ovarul percepe aceasta reducere a functiei hipofizare.E un pic complicat si impreviziil sistemul endocrin de aceea e si greu de tratat.
0
24-06-2008, ora 00:00
simona_85
Nu este medic/terapeut
simona_85
am mai facut ceva analize si mi s-a pus diagnosticul de ovare micropolichistice, mi s-a prescris din nou Duphaston si mi-a zis d-na doctor ca dupa 10 zile va veni menstruatia si cred ca atunci voi avea si ovulatie si poate voi ramane insarcinata. Poate sa imi afecteze sarcina diagnosticul precizat sau e posibil sa raman insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • De ce întârzie menstruația?
  •