pastila pierduta!
am si eu o problema...ce sa intampla daca mi-am pierdut pastila (mentionez ca era a 19-a)...nu mi-am cumparat alta folie, am trecut peste...!exista riscul de a ramane gravida?raspuns urgent:(
8 comentarii
Nu exista riscul de a ramane insarcinata, stai linistita...pauza de 7 zile o poti scurta la 6 zile.apoi reintri in normal.
adica in loc sa incep de mircuri sa le iau de marti?
si nu trebuie sa inlocuiesc pastila de duminica cu cea de luni?si pe cea de luni cu cea de marti?iar apoi sa fac pauza 6 zile.
Termini folia cu restul de pilule pe care le mai ai si faci pauza doar 6 zile.din a 7-a zi incepi o folie noua..si vei merge normal cu administrarae pilulelor ; ai grija ca atunci cand scoti pastila sa o si inghiti.astfel nu ai cum sa o pierzi.
am si eu o problema asemanatoare cu cea a dorianei..tot desorelle folosesc de cateva luni.nu imi aduc aminte sub nicio forma daca am luat pastila a 17a iar in blister nu este.eu am continuat normal pana acum ( adica in ziua 18 am luat pastila nr 18.ziua 19 pastila 19 etc)..in seara aceasta urmeaza sa iau ultima pastila..mentionez ca din ziua 17 pana in acest moment nu am avut decat un contact sexual...iar acesta s-a intamplat in ziua 20...exista vreun risc?va rog sa imi raspundeti cat mai curand
Buna ziua, azi dimineața trebuia sa iau pastila nr. 16 miligest ajutați ma urgent... știu ca am desfăcut pastila sa o iau... dar nu îmi aduc aminte dacă am luat o... ce fac ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 10Sunt insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 7marvelon 28...indoieli
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 1Artizia si anticonceptionale
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: