pastila pierduta!

am si eu o problema...ce sa intampla daca mi-am pierdut pastila (mentionez ca era a 19-a)...nu mi-am cumparat alta folie, am trecut peste...!exista riscul de a ramane gravida?raspuns urgent:(
8 comentarii

Nu exista riscul de a ramane insarcinata, stai linistita...pauza de 7 zile o poti scurta la 6 zile.apoi reintri in normal.

adica in loc sa incep de mircuri sa le iau de marti?

si nu trebuie sa inlocuiesc pastila de duminica cu cea de luni?si pe cea de luni cu cea de marti?iar apoi sa fac pauza 6 zile.

Termini folia cu restul de pilule pe care le mai ai si faci pauza doar 6 zile.din a 7-a zi incepi o folie noua..si vei merge normal cu administrarae pilulelor ; ai grija ca atunci cand scoti pastila sa o si inghiti.astfel nu ai cum sa o pierzi.

am si eu o problema asemanatoare cu cea a dorianei..tot desorelle folosesc de cateva luni.nu imi aduc aminte sub nicio forma daca am luat pastila a 17a iar in blister nu este.eu am continuat normal pana acum ( adica in ziua 18 am luat pastila nr 18.ziua 19 pastila 19 etc)..in seara aceasta urmeaza sa iau ultima pastila..mentionez ca din ziua 17 pana in acest moment nu am avut decat un contact sexual...iar acesta s-a intamplat in ziua 20...exista vreun risc?va rog sa imi raspundeti cat mai curand

Buna ziua, azi dimineața trebuia sa iau pastila nr. 16 miligest ajutați ma urgent... știu ca am desfăcut pastila sa o iau... dar nu îmi aduc aminte dacă am luat o... ce fac ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 3ati folosit cilest?
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 10efecte postinor 2
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3ultima pastila
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 2Prima zi de anticonceptionale
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: