Logest
Buna. Fara sa imi dau seama, cand am reinceput un nou blister, am luat pastila de luni, cand trebuia sa o iau pe cea de marti. Este vreo problema?
4 comentarii
Nu e nici un fel de problema...important este sa iei pastila in fiecare zi.
Buna ziua! De curand am fost la medicul ginecolog si deoarece aveam menstruatia abundenta si foarte dureroasa mi-a prescris Logest. Am inceput sa iau in prima zi a urmatoarei menstruatii si desi in primele 3 zile am avut doar foarte putin greturi in a 4a zi m-am simtit extrem de rau. am avut varsaturi, diaree, si dureri foarte mari de stromac. Durerile m-au tinut mai mult de 5 ore si am fost nevoita sa merg la urgenta. Acolo medicul mi-a zis ca este posibil sa fie de la Logest si in momentul acela am incetat sa le iau. Problema este ca ciclul a revenit si imi este frica sa nu ma tina iar 7-8 zile, avand in vedere ca era deja pe terminate. Din pacate sunt plecata din tara si imi este destul de greu sa iau legatura cu medicul meu. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
buna, am nevoie de un sfat, eu beau acuma logest dar a fost o ocazie cin trebuia sa servesc alcool, ce reactie poate sa fie?intrebarea e:logest cu alcool se permite sau nu?
buna ziua,
Am intrerupt anticonceptionalele Logest dupa aproape 5 ani de luat fara intrerupere (doar cu pauza intre blistere), menstruatia a aparut insa pare mai slaba cantitativ.
ce trebuie facut in acest caz?este o simpla dereglare?eu ma bucur ca spre deosebire de alte persoane, menstruatia a aparut..cu intarziere de 2 zile fata de luna anterioara, insa 2 zile nu cred ca este o pb foarte mare.
Am intrerupt anticonceptionalele Logest dupa aproape 5 ani de luat fara intrerupere (doar cu pauza intre blistere), menstruatia a aparut insa pare mai slaba cantitativ.
ce trebuie facut in acest caz?este o simpla dereglare?eu ma bucur ca spre deosebire de alte persoane, menstruatia a aparut..cu intarziere de 2 zile fata de luna anterioara, insa 2 zile nu cred ca este o pb foarte mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 13Triregol si sarcina
- 2cum iau anticonceptinalele
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 2Yaz si Yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: