Logest
Buna. Fara sa imi dau seama, cand am reinceput un nou blister, am luat pastila de luni, cand trebuia sa o iau pe cea de marti. Este vreo problema?
4 comentarii
Nu e nici un fel de problema...important este sa iei pastila in fiecare zi.
Buna ziua! De curand am fost la medicul ginecolog si deoarece aveam menstruatia abundenta si foarte dureroasa mi-a prescris Logest. Am inceput sa iau in prima zi a urmatoarei menstruatii si desi in primele 3 zile am avut doar foarte putin greturi in a 4a zi m-am simtit extrem de rau. am avut varsaturi, diaree, si dureri foarte mari de stromac. Durerile m-au tinut mai mult de 5 ore si am fost nevoita sa merg la urgenta. Acolo medicul mi-a zis ca este posibil sa fie de la Logest si in momentul acela am incetat sa le iau. Problema este ca ciclul a revenit si imi este frica sa nu ma tina iar 7-8 zile, avand in vedere ca era deja pe terminate. Din pacate sunt plecata din tara si imi este destul de greu sa iau legatura cu medicul meu. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
buna, am nevoie de un sfat, eu beau acuma logest dar a fost o ocazie cin trebuia sa servesc alcool, ce reactie poate sa fie?intrebarea e:logest cu alcool se permite sau nu?
buna ziua,
Am intrerupt anticonceptionalele Logest dupa aproape 5 ani de luat fara intrerupere (doar cu pauza intre blistere), menstruatia a aparut insa pare mai slaba cantitativ.
ce trebuie facut in acest caz?este o simpla dereglare?eu ma bucur ca spre deosebire de alte persoane, menstruatia a aparut..cu intarziere de 2 zile fata de luna anterioara, insa 2 zile nu cred ca este o pb foarte mare.
Am intrerupt anticonceptionalele Logest dupa aproape 5 ani de luat fara intrerupere (doar cu pauza intre blistere), menstruatia a aparut insa pare mai slaba cantitativ.
ce trebuie facut in acest caz?este o simpla dereglare?eu ma bucur ca spre deosebire de alte persoane, menstruatia a aparut..cu intarziere de 2 zile fata de luna anterioara, insa 2 zile nu cred ca este o pb foarte mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 2prolactina
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 10Sunt insarcinata?
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 15karissa
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 1Problema anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: