prima data anticonceptionale
buna...am si eu o rugaminte cine stie sa imi spuna!!!!am inceput sa iau anticonceptionale incepand de la 1 iulie desi am citit comentariile voastre ce trebuie sa le iau cand sunt la menstruatie!!eu leam luat nefiind la menstruatie!e vreo problema?dauneaza ceva?daca am luat asa knd imi vine acum menstratia ce fac?sunt 3 folii de pilule..knd termin una trebuie sa iau o pauza sau nu??va multumesc!!ast sa scrieti dar numai cine stie sigur!!!multumesc
10 comentarii
Ce contraceptive iei ?
Trinoridol.sunt din franta..nu stiu daca sunt si in romania!!!
Trebuia sa iei din prima zi de menstruatie, nu stiu de ce le-ai luat asa, daca cauti pe google la prospect, spune cum sa le iei si apoi pauza de 7 zile, nu cred ca este grav, dar te-ai dereglat, nu o sa-ti mai vina cand trebuia, ci dupa cele 21 de pastile, apoi faci pauza de 7 zile, si apoi in a 8 a zi incepi a doua folie si tot asa...trebuia sa-ti spuna medicul ce sa faci, cum sa le iei.. sper ca nu le-ai cumparat dupa capul tau..
Si trebuie sa te protejezi suplimentar luna asta...
Nu, au fost date de catre un medic nu leam luat de capul meu..deci acum daca tot leam luat trebuie sa continui nu pot sa ma opresc!oricum leam luat pt deregrale de menstruatie pt k nu aveam regulat...am cautat prospectul dar scrie in franceza si nu prea am inteles!!!akm o sa le iau asa.dar dupa ce termin tableta ma opresc 7 zile si dupa accea iau din nou dar trebuie sa astept sa imi, vina sau nu?sper ca nu este ceva grav..
Asa ar cam trebui, sa-ti vina in pauza acea de 7 zile, daca nu-ti vine, mergi din nou la medic..
pai cred k o s imi vina in curand pt k ma dor sanii maxim 1 sapt..nu pot sa ma opresc si knd imi vine sa incep s iau dar incep alta tableta?akm abia 2 pastile am luat
Sunt contraceptive similare ca si compozitie cu Rigevidon sau Mycroginon, dar mai putin dozate hormonal...E bine si cum ai inceput tu, dar in primele 7 zile trebuia sa te protejezi suplimentar cu prezervativ daca ai avut contact sexual...continua sa le iei.sper ca ai inceput cu cele 6 pilule caramizii, continui cu cele 5 pilule albe si termini folia cu cele 10 pilule galbene..indiferent daca-ti vine sangerarea sau nu, nu opresti administrarea pilulelor, le iei corect, cam la aceeasi ora, de preferat seara la culcare..faci pauza de 7 zile si din a 8-a zi incepi o noua folie..repet, fara sa tii cont de menstruatie, nu conteaza cand iti vine, tu respecti orarul corect al contraceptivului.
le iau la acceasi ora in fiekre seara..am inceput cum ati spus dvs..in legatura cu contactul sexual este ok am grija...ma bucur ca nu este nmc grav ca leam luat asa fara sa fiu la menstruatie.va multumesc.o seara buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 14efectul Mercilon
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 4tratament candida si menstruatia
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 2disparita menstruatiei
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 3Menstruatie
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 0am dereglari in organism dupa anticonceptionale
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 1ceai chimen si anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale-varsta
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: