care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?

Buna. Numele meu este Cristina, am 33 de ani si as avea o intrebare ptr.dl dr.Dragomir si anume care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele? Eu le folosesc de aprox.5 ani. In ultimul timp am avut dureri foarte mari de cap si un ciclu neregulat. Am apelat la medic care mi-a recomandat un control la endocrinolog care mi-a spus sa intrerup anticonceptionalele si sa fac tratament timp de 3 luni cu Duphaston. Dupa perioada aceasta de pauza a-si mai putea continua cu anticonceptionale?
Va multumesc...
Va multumesc...
3 comentarii

Nu este indicat sa mai luati anticonceptionale. Dupa 5 ani de folosire, riscul unor reactii adverse care se acumuleaza in timp creste semnificativ.

Va multumesc pentru raspuns.
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?

buna seara...am si eu o intrebare va rog:cum se folosesc anticonceptionalele triregol???cum se ia...??va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 6Pe ce perioada sunt indicate contraceptivele?
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 4artizia - reactii adverse
- 11Administrarea contraceptivelor - va rog un raspuns
- 7menstruatia in timpul ac
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 5Pot fi în siguranță?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: