care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
Buna. Numele meu este Cristina, am 33 de ani si as avea o intrebare ptr.dl dr.Dragomir si anume care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele? Eu le folosesc de aprox.5 ani. In ultimul timp am avut dureri foarte mari de cap si un ciclu neregulat. Am apelat la medic care mi-a recomandat un control la endocrinolog care mi-a spus sa intrerup anticonceptionalele si sa fac tratament timp de 3 luni cu Duphaston. Dupa perioada aceasta de pauza a-si mai putea continua cu anticonceptionale?
Va multumesc...
Va multumesc...
3 comentarii
Nu este indicat sa mai luati anticonceptionale. Dupa 5 ani de folosire, riscul unor reactii adverse care se acumuleaza in timp creste semnificativ.
Va multumesc pentru raspuns.
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?
buna seara...am si eu o intrebare va rog:cum se folosesc anticonceptionalele triregol???cum se ia...??va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 14Pauza de 7 zile
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 3Anticonceptionale
- 8este o posibila sarcina ?
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 0Consum de cafea
- 0NUVARING sau LOGEST
- 0Prevenirea sarcinii
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: