Anticonceptionalele si protectia lor
Azi am inceput sa iau Marvelon si sunt intr-a 3-a zi de menstruatie..Doctorul mi-a spus k nu este nicio problema daca incepem din a 3-a zi de menstruatie..mi-a spus si k dupa 7 pastile pot sa am contact sexual neprotejat..Este adevarat?Am observat si k pastilele expira luna aceasta si am intrebat farmacista si mi-a spus k nu exista nicio problema si k pastilele isi fac efectul chiar daca expira luna aceasta..Este adevarat..?Multumesc mult
3 comentarii
trebuie sa iei din prima zi de mentruatie..si nu este bien sa iei nici un fel de medicament expirat.. si potia vea contact sexual chiar la 12 ore dupa prima pilula
merge să iei în primele 5 zile de menstruaţie, cu toate că cel mai eficace e din prima zi. şi la majoritatea anticoncepţionalelor într-adevăr trebuie să aştepţi 7 zile până la primul contact neprotejat
buna.acum m-am inregistrat si eu aici ptr k pot gasi raspunsuri interesante.nu am luat niciodata anticonceptionale, dar vreau sa incep de cand imi vine menstruatia urmatoare, adik pe 7 februarie cred.medicul ginecolog mi-a prescris Melleva 35.ce efect au???ce modificari pot aparea la mine, la corpul meu???trebuiesc luate in fiecare zi la aceeasi ora???ce se poate intampla daca am uitat ora respectiva si le iau mai tarziu cu cateva ore???va multumesc si sper sa ma sfatuiti...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 2prolactina
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 0Jeanine sau Karissa?
- 10Exista vreun risc???
- 5Risc de sarcina?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 0Logest pt prima data
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: