Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile?
Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile ? Adica dupa cat timp incepi sa ai ceva semne ? Sau trebuie sa treaca ceva timp pana sa incepi sa ai semnele ca esti ? Va rog mult sa imi raspundeti pt ca sincer nu ma prea pricep la aste... Se poate sa incepi cu semne de sarcina asa repede ? Va rog mult un raspuns...
4 comentarii
nu pot fi semne de sarcina in 3+4 zile. Spermatozoizii NU se misca cu 100km la ora..!!! Dupa actul sexual dureaza 3+4 zile pana spermatozoidul ajunge la ovul... mai dureaza cam atat pana ovulul se implanteaza in uter.Un test de sarcina este relevant cam dupa 2 saptamani !
Dar cand persoana este foarte stresata...( ca foarte isi doreste sarcina sau NU isi doreste sarcina).apar simptome false de sarcina si la 3-4 zile, dar totul este pe autosugestie!
Dar cand persoana este foarte stresata...( ca foarte isi doreste sarcina sau NU isi doreste sarcina).apar simptome false de sarcina si la 3-4 zile, dar totul este pe autosugestie!
Inteleg dar problema este ca am auzit ca atunci cand ramai se poate sa te insemne iar aseara mie secretia aceea care curge la orice femeie cand nu e pe stop avea o culoare de roz ...
Din experienta mea, fiind mamica de 2 ori, femeia este "insemnata" atunci cand se apropie ceasul nasterii, nu cand ramane insarcinata. La ce te referi, tu, seamana cu intamplarile de la stana, cand oierii privesc atent sub coada oilor si daca "curata" sau berbecit bine si au prins miel. SCUZA-MA dar la femei e altfel. Asteapta 2-3 saptamani si fa testul BARZA- probabilitate 60-70%.
Buna, am o problema, luna asta mi-a venit ciclul mai repede cu vreo 3 zile, din prima zi de ciclu am inceput sa iau Yasmine iar dupa doua zile mi s-a oprit menstruatia, acum dupa a 5-a zi de cand a inceput menstruatia am observat niste pete maro, mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.Daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna.
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 4simptome ale sarcinii
- 3e gravida?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 5simptome specifice sarcinii
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 0simptome de sarcina sau altceva?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 3simptome de sarcina
- 4semne de sarcina?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 4insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?
- 4posibil sarcina
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: