ii posibil sa raman insarcinata asa?
buna ziua:am o intrebare va rog sa imi raspundeti urgent.am 18 ani si acum 2 saptamani sambata este posibil sa fiu insarcinata daca m-am "jucat" cu partenerul...si el era in boxeri si pijama subtire iar eu intr-o pereche de chilotei tanga si tot in pijama subtire..a ejaculat cand era peste mine...imi era pijamaua uda dar nush sigur daca de la el sau de la mine? dupa 5 zile am avut stari de greata...dar cand imi vine sa vomit ragai si acum am arsuri pe piept..ma simt balonata.? astept un raspun cat mai urgent..:( multumesc
mi-am facut 2teste de sarcina si au iesit negativ.mie frica finca starile astea nu sau schimbat tot asa ma simt stari de greatza... ii posibil sa fiu insarcinata sau sa am probleme k fierea?
mi-am facut 2teste de sarcina si au iesit negativ.mie frica finca starile astea nu sau schimbat tot asa ma simt stari de greatza... ii posibil sa fiu insarcinata sau sa am probleme k fierea?
5 comentarii
Nu, nu este posibil. Asa nu se fac copii.
Ar fi fost posibil numai daca el si-ar fi scos boxerii, apoi ar fi dat la o parte chiloteii tanga si s-ar fi jucat penetrand. Dar, din cate inteleg, nu s-a intamplat asa.
Asta nu inseamna ca simptomele descrise sunt normale, ci ca trebuie cautata o alta explicatie pentru ele decat sarcina. Fierea, da, poate fi o cauza mai verosimila. Iar o problema gastro-duodenala una si mai verosimila. Ce-ar fi sa planuiti o vizita la doctolrul dv ?
Ar fi fost posibil numai daca el si-ar fi scos boxerii, apoi ar fi dat la o parte chiloteii tanga si s-ar fi jucat penetrand. Dar, din cate inteleg, nu s-a intamplat asa.
Asta nu inseamna ca simptomele descrise sunt normale, ci ca trebuie cautata o alta explicatie pentru ele decat sarcina. Fierea, da, poate fi o cauza mai verosimila. Iar o problema gastro-duodenala una si mai verosimila. Ce-ar fi sa planuiti o vizita la doctolrul dv ?
nu ma pot duke la doctor pana nush sigur daca sunt insarinata sau nu...:(..el ii posibil sa isi fi data boxeri la o parte dar eu nu mi-am dat clioteti..:(
mia aparut si o durere in zona buricului.(chilotei*)
scuzama k te tot deranjez dar mie frika sa nu fie o sarcina asa dintr-o joaka:(...nush..sa va spun pe scurt ce sintome am.prima data mia fost greatza si asta dupa 5 zile de cand sa intamplat din care in fiecare dimineatza ma trezesc cu greatza asta...din care pe parcur au urmat altele: ragaitul, arsura pe piept, durerea de cap, acum ma doare pe langa buric am si miki dureri de stomac si de ovare.urinari mai dese am avut.dar totus am mai facut un test de sarcina dupa 1 saptamana si 2 dupa2 sapt.din care a iesit negative toate.. doar o liniutza pana acum am facut 3 teste de sarcina si au iesit toate negative si au fost de diferite firme.ce sa fac ce ma sfatuiti...sunt insarcinata sau nu.? va rog sa imi raspundeti..:((((((( si scuzati deranjul.multumesc pt raspunsul la prima intrebare
si inca ceva.. pe desupra k sunt balonata mi sa intarit burta cu stomac k tot si scoate si niste zgomote ciudate... ma mai apasam pe burta si unde ma apasam simteam o mika durere :( din ce cauza pot avea toate sintomele astea?:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 8e sarcina?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 3Sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?!
- 5e posibila o sarcina?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1Sarcina?
- 1Despre sarcina
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: