am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
Domnule doctor,
Am avut contact sexual cu partenerul meu dupa 3 luni.Folsesc anticonceptionale dar am simptomele unei femei insarcinate:dureri de cap, ameteli si mancarimi in zona genitala si o scurgere care la inceput a fost albicioasa dar vascoasa si akum este rosiatica si vascoasa.Cand incerc sa ma spal in zona genitala observ ca pe col sunt bucati mici albicioase.Mai am o saptamana pana la menstruatie si nu stiu ce sa cred si ce sa fac.
Am facut un test si a aparut ca nu sunt insarcinata, dar cred ca este totusi prea devreme.
Oare sunt insarcinata sau este o boala genitala?
Multumesc
Am avut contact sexual cu partenerul meu dupa 3 luni.Folsesc anticonceptionale dar am simptomele unei femei insarcinate:dureri de cap, ameteli si mancarimi in zona genitala si o scurgere care la inceput a fost albicioasa dar vascoasa si akum este rosiatica si vascoasa.Cand incerc sa ma spal in zona genitala observ ca pe col sunt bucati mici albicioase.Mai am o saptamana pana la menstruatie si nu stiu ce sa cred si ce sa fac.
Am facut un test si a aparut ca nu sunt insarcinata, dar cred ca este totusi prea devreme.
Oare sunt insarcinata sau este o boala genitala?
Multumesc
4 comentarii
Din ceea ce descrieti cel mai sigur aveti o infectie genitala.Este indicat sa faceti un examen de secretie vaginala pentru a vedea despre ce este vorba.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Multumesc de raspuns.Care ar fi cauza acestei infectii genitale ?sunt foarte surprinsa, deoarece sunt o persoana care pune mare accent pe igiena corporala, fac controale periodice.Sunt foarte derutata.
Multumesc
Multumesc
Din ceea ce descrieti probabil este o candidoza vaginala, care apare in conditii de stress, imunitate scazuta, dupa adminsitrare de antibiotic.
Trebuie sa faceti un examen de secretie vaginala si in functie de rezultat vi se poate spune si despre ce este vorba.
Toate cele bune.
Trebuie sa faceti un examen de secretie vaginala si in functie de rezultat vi se poate spune si despre ce este vorba.
Toate cele bune.
Buna..va rog frm sa imi raspundetzi si mie sunt foarte speriata..De aproximativ 3..4 luni nu mi-a venit menstruatia..intretin relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu..app nu a ejacuat in mine...mi-am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative..nu inteleg dece imi intarzie atata timp...Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 1Pot fi insarcinata?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 1sunt gravida?
- 5sunt gravida?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: