simptome ale sarcinii

30-09-2007
Andr333a
Nu este medic/terapeut
Andr333a
la cat timp dupa ce ai ramas insarcinata incep sa apara simptomele?rsp va rog am mare nevoie.multumesc
4 comentarii
0
30-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Simptome pot apărea cam la 2 săptămâni. Spun pot apărea, pentru că se poate întâmpla să apară mult mai târziu.
0
26-10-2009, ora 14:56
clau005
Nu este medic/terapeut
clau005
Buna ziua,

Am avut menstruatie pe data de 7.10.09 pana pe 11.10.09.Dupa 3 zile de la menstra am avut contact sexual.Am auzit ca trebuie sa te protejezi 10 zile dupa menstra si 10 inainte de menstra sa nu ramai insarcinata.Eu nu m-am protejat.Vreau sa va spun ca ma simt foarte rau, in sensul ca am un gust ciudat in gura amar, am dureri de sani, de spate, de cap uneori, merg des sa urinez, , , mi-e foame incontinuu si ma simt foarte obosita.Astazi (26.10.09) am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata?Testul nu a fost facut cand trebuia?Pt ca eu nu am asteptat menstra urmatoare, adica pana pe 7.11.09.Dra totusi am mai fost insarcinata de 2 ori si am avut aceleasi simptome...Astept un rasp va rog, , , ,
0
23-11-2009, ora 11:23
danutza_26
Nu este medic/terapeut
danutza_26
am si eu o problema de cateva zile pe data de 19.11.09 am avut o scurgere maronie, am crezut ca imi apare menstruatia mai devreme ca normal trebuia sa apara pe 21.11.09 apoi a doua zi {20.11.09} mi-a curs 2-3 picaturi de sange dar nu era sange obisnuit era ca si o scurgere si era cand mai inchisa la culoare cand mai deschisa si apoi am avut aceea scurgere in fiecare zi dar nu in continu ci tot asa o data pe zi si totusi menstruatia nu a aparut nici pana azi {23.11.09} sa fie ceva grav??? sau sa fie vorba despre o sarcina ?????
0
23-11-2009, ora 12:49
Andr333a
Nu este medic/terapeut
Andr333a
sfatul meu este sa mergi la doctor asa cum am fost si eu, din fericire am gasit sprijin chiar daca a fost vb doar de o intarziere normala de menstruatie, se vor gasii mai bine si mai repede solutii la problema ta ! Bafta si s n scrii din nou dupa ce ai mers la medic!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •