simptome ale sarcinii
la cat timp dupa ce ai ramas insarcinata incep sa apara simptomele?rsp va rog am mare nevoie.multumesc
4 comentarii
Simptome pot apărea cam la 2 săptămâni. Spun pot apărea, pentru că se poate întâmpla să apară mult mai târziu.
Buna ziua,
Am avut menstruatie pe data de 7.10.09 pana pe 11.10.09.Dupa 3 zile de la menstra am avut contact sexual.Am auzit ca trebuie sa te protejezi 10 zile dupa menstra si 10 inainte de menstra sa nu ramai insarcinata.Eu nu m-am protejat.Vreau sa va spun ca ma simt foarte rau, in sensul ca am un gust ciudat in gura amar, am dureri de sani, de spate, de cap uneori, merg des sa urinez, , , mi-e foame incontinuu si ma simt foarte obosita.Astazi (26.10.09) am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata?Testul nu a fost facut cand trebuia?Pt ca eu nu am asteptat menstra urmatoare, adica pana pe 7.11.09.Dra totusi am mai fost insarcinata de 2 ori si am avut aceleasi simptome...Astept un rasp va rog, , , ,
Am avut menstruatie pe data de 7.10.09 pana pe 11.10.09.Dupa 3 zile de la menstra am avut contact sexual.Am auzit ca trebuie sa te protejezi 10 zile dupa menstra si 10 inainte de menstra sa nu ramai insarcinata.Eu nu m-am protejat.Vreau sa va spun ca ma simt foarte rau, in sensul ca am un gust ciudat in gura amar, am dureri de sani, de spate, de cap uneori, merg des sa urinez, , , mi-e foame incontinuu si ma simt foarte obosita.Astazi (26.10.09) am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata?Testul nu a fost facut cand trebuia?Pt ca eu nu am asteptat menstra urmatoare, adica pana pe 7.11.09.Dra totusi am mai fost insarcinata de 2 ori si am avut aceleasi simptome...Astept un rasp va rog, , , ,
am si eu o problema de cateva zile pe data de 19.11.09 am avut o scurgere maronie, am crezut ca imi apare menstruatia mai devreme ca normal trebuia sa apara pe 21.11.09 apoi a doua zi {20.11.09} mi-a curs 2-3 picaturi de sange dar nu era sange obisnuit era ca si o scurgere si era cand mai inchisa la culoare cand mai deschisa si apoi am avut aceea scurgere in fiecare zi dar nu in continu ci tot asa o data pe zi si totusi menstruatia nu a aparut nici pana azi {23.11.09} sa fie ceva grav??? sau sa fie vorba despre o sarcina ?????
sfatul meu este sa mergi la doctor asa cum am fost si eu, din fericire am gasit sprijin chiar daca a fost vb doar de o intarziere normala de menstruatie, se vor gasii mai bine si mai repede solutii la problema ta ! Bafta si s n scrii din nou dupa ce ai mers la medic!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 2off.ce ma fac:|
- 3e gravida?
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 4Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 3la cat timp dupa aparitia sarcinii apar si simptome?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 2Poate fi insarcinata?
- 2Simptome de sarcina?
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: