este posibil sa fiu insarcinata?

am 23 de ani, iau anticoneptionale prescrise de medic, menstruatia mi.a venit regulat, insa problema este ca de vreo doua luni am greturi si mi.a crescut burta(desi fac sport).am facut mai multe teste de sarcina, rezultatele fiind negative.Nu m-as fi impacientat daca nu vedeam cum imi creste burta considerabil.Este posibil sa fiu insarcinata?multumes anticipat!
5 comentarii

Nu, daca e real ce ai scris tu. Fa o ecografie abdominala si pelvina.

Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 21 ianuarie.pe data de 5 februarie am avut cateva penetrari neprotejate dupa care am continuat cu prezervativ.Astazi, pe data de 13 februarie am o sangerare usoara care initial am crezul ca este ciclul menstrual doar ca nu am nici un simptom(dureri de spate, burta, sani ).credeti ca poate fi o sarcina?

In primul rand va multumesc frumos pt raspuns, iar in al doilea rand, da este adevarat ce am scris:ac le.am luat regulat, menstruatia mi.a venit normal, doar unele simptome ale sarcinii mi-au dat de gandit. voi face cat de curand o vizita la medic, kiar luna aceasta, acum nu pot pt ca ajung abia duminca in tara.va mai dernajez cu o ultima intrebare: ce credeti ca ar putea fi avand in vedere recomandarea facuta de dvs?va multumesc

@alexa : Sunt multe afectiuni care pot da greata si crestere a abdomenului, atat in sfera digestiva cat si genitala.sau poate ca te-ai mai ingrasat putin si ficatul e cam "suparat ".dar ai spus ca faci sport. Dupa cum vezi, se pot banui multe, dar te vei lamuri cand vei merge la control.

@bby11 : Ti-a venit menstruatia ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata? help
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 4Sarcina?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 4sunt insarcinata ?
- 5Sarcina sau nu?
- 5Virgina si gravida
- 5posibila sarcina?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 2posibila sarcina?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 0insarcinata sau nu?
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Însărcinată sau nu ?
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: