simptome de sarcina?
Am avut contact sexual chiar in ziua de dupa ultima zi a menstruatie. Ciclul dureaza 30 de zile, iar menstruatia 7. In aprilie ciclul a durat 25 de zile. In 3 mai am avut contact sexual protejat. De atunci ma dor sanii, mi s.au inchis la culoare sfarcurile, ma doare spatele, am dureri in toata zona pelviana, secretii vaginale laptoase si dese, sunt balonata, constipata, simt nevoia de a urina mai tot timpul si am usturime la urinare. Tin sa precizez ca in aprilie am urmat un tratament pt noduli la san si nu sunt sigura daca au trecut si am avut o infectie vaginala
3 comentarii
Nu sunt chiar clare informatiile... Ciclul tau dureaza 30 de zile de obicei iar acum in aprilie a venit menstra mai repede, adica a durat 25 zile ciclul? Si din moment ce a fost protejat nu ai cum sa ramai.
da, de data asta a durat 25 de zile. insa era al doilea prezervativ si nu stiu daca s-a pus putina sperma pe asta(in exterior, normal) se poate sa raman insarcinata...
Eu zic sa nu iti faci probleme... daca dupa primul act s a spalat sau sters si apoi si a pus un alt prezervativ nu cred ca avea cum sa ajunga sperma pe el...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simptome ale sarcinii
- 2are simptome de sarcina?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 4simptome sarcina?
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4semne de sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 2rog un raspuns (somp si insarcinata?)
- 1Semne de sarcina
- 0sarcina toxica?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: