Semne de sarcina
Buna ziua. Acum cateva saptamani cand eram la prietena mea acasa in urma a mai multor chestii am ajuns la un contact al organelor genitale. Tin sa spun ca ea este virgina si nu am penetrat-o, a fost doar o 'frecare' fara sa incerc sa ii ating orificiul vaginal. Ea sustine ca era in perioada de ovulatie. Mestruatia ei vine in jurul zilei de 12 a lunii doar ca astazi suntem in 19 si inca nu a venit. Ea a sesizat o usoara marire a sanilor si pe langa asta urineaza des. Amandoi suntem foarte ingrijorati si i-am spus sa faca un test de sarcina, ceea ce o sa si faca. Eu nu am ejaculat nici inainte nici dupa. Care sunt sansele sa fie vorba de o sarcina? Doresc sa primesc un raspuns cat mai repede posibil. Multumesc!
1 comentarii
Daca totul a decurs cum ai spus tu, atunci nu vad motive de ingrijorare. Stresul poate fi o cauza a intarzierii menstruatiei. In acelasi timp si faptul ca i-ai frecat foarte probabil si vulva care contine orificiul urinar, a sensibilizat-o pe prietena ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 2off.ce ma fac:|
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 5simptome specifice sarcinii
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 4semne de sarcina?
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4Simptome de sarcina? sunt insarcinata? Hellp
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: