Acestea sunt simptomele unei sarcini?
Am fost racita cu febra, tuse, etc la un moment dat intr-o zi parca ma dureau ovarele, in alta parca bazinul, rinichi si asa mai departe.am pus vina pe raceala si pe efectul psihic a sperieturii mele. Acum de raceala aproape am scapat dar inca tusesc si febra de 37, 5 mai am inca...dar azi parca imi simteam sanii sensibili...au fost zile in care nu m-am mai gandit la asta si nu am simtit nimic...oare toate aceste simptome sunt doar pe baza psihica, pentru ca sunt speriata? Riscurile sunt aproape nule..stiu ca mi-ati spus...au trecut 10 zile de atunci...maine cred ca merg sa imi fac niste analize de sange sa vad si eu ce probleme am. Am mai avut simtome dinastea si inainte dar pe rand cand aveam duiferite probleme...oare acum o fi doar pe baza psihica si acum nu am nimic? Daca gandesc problema la rece ma gandesc ca fara penetrare nu am cum sa raman insarcinata, dar daca imi pun iar toate problemele in fata, incep si ma agit iar. Daca imi fac analizele de sange o sa reiasa daca este vorba de asa ceva sau nu, si fara sa specific eu cauza analizelor? Sunt acestea simptmele unei sarcini sau e prea devreme pentru a avea simptome de genul?
5 comentarii
ina exact cum ai zis si tu "ma gandesc ca fara penetrare nu am cum sa raman insarcinata"deci daca nu ai avut relatii sexuale, mai ales neprotejate nu ai dc sati faci griji
aceeasi problema o am si eu, mi-a intarziat ciclu de 12 zile.am facut 2 teste surecheck si au iesit negative.Sunt virgina dar in urma cu 2 luni a fost un peeting cu ejaculare externa.sunt efectiv disperata, mai ales ca de la o vreme urinez foarte des.nu mai dorm noptile, Spune-mi te rog ?ce ai rezolvat?
bella87 nu iti face griji, o sa vina, mie mi-a intarziat 3sapt si aseara in cele din urma mi-a venit si eu am facut 2teste si au iesit negative, inceark kt d mult poti s eviti stresul k face rau, asteptam un raspuns s ne spui ce s-a intamplat, da?pwp si aveti grija d voi, s-ar putea sa fi racit si de aceea urinezi des si asta poate fi de asemenea cauza pt kre iti intazie sa stiii, iti recomand un control la medic desi nu suna bine, vam pwpat
nu am mai intrat de mult pe site...dar totusi ma gandeam sa va spun ca nu s-a intamplat nimic...ba chiar menstruatia mi-a venit mai repede cu cateva zile. Facusem doar o infectie urinara de unde apareau simptomele de care eu m-am speriat...acum realizez ca nu aveam de ce sa imi fac griji...dar atunci m-am cam stresat :-S. In final totul e ok
ma bucur mult sa aud k e ok ina, sper sa treaca repede si infectia ca sa te poti bucura de sarbatori, te pwp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare sunt insarcinata?
- 3e gravida?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 3sunt insarcinata? help
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 4simptome sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 4semne de sarcina?
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 5sunt simptome de sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 2Poate fi insarcinata?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: