posibil sarcina
acum 2 luni am intretinut relatii sexuale cu prietena mea.am scos penisul la timp am ejaculat si dupa 5 minute am continuat fara sa ma spal sau sa ma sterg si e posibil sa fi ramas sperma pe penis.mentionez ca am facut neprotejat.in ultimele 2 saptamani prietena mea are mai tot timpu stari de voma.menstruatia ia venit la timp si dasta am postat aici ca sa stiu daca e posibil sa fie o sarcina sau e asa din cauza oboselii sau a stresului.nu prea prezinta semnele unei sarcini dar totusi sunt ingrijorat.va rog astept un raspuns.
4 comentarii
Sa faca test de sarcina luat de la farmacie.
Daca i-a venit mestruatia faptul ca ii este rau poate fi doar autosugestie...se gandeste la o sarcina si fara sa vrea isi induce stari de rau.Data viitoare aveti grija protejati-va nu distruge viata fetei..un avort o va marca pe viata!!!
daca deja a aparut menstruatzia aceasta este primul fact ca nu este insarcinata...))...shi ar fi bn ca sa incerce un test de la farmacie...))
@ Boogdz
Prietena ta poate ramane insarcinata (pe viitor) si din cauza lichidului preseminal. Care apare la inceputul actului sexual.
Folositi prezervativ.
Prietena ta poate ramane insarcinata (pe viitor) si din cauza lichidului preseminal. Care apare la inceputul actului sexual.
Folositi prezervativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 1sunt sau nu gravida
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 0există riscul unei sarcini?
- 2Posibila sarcina
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 3Sarcina?
- 1Sarcina?
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 1Posibila sarcina?
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: