dureri abdominale si teste de sarcina negative
buna :)
mai am o intrebare..:)
de o saptamana am unele dureri abdominale nu mari si dureri de sani la fel si aste sunt mici...iar sanii parca s-au marit un pic si mi frica de o sarcina..Am facut 2 teste de sarcina..unul marti si unu in dimineata asta si amandoua negative...Deci eu nu stiu ce sa cred..nu ar trebui sa depisteze sarcina daca am dureri?
va rog sa imi raspundeti..
mai am o intrebare..:)
de o saptamana am unele dureri abdominale nu mari si dureri de sani la fel si aste sunt mici...iar sanii parca s-au marit un pic si mi frica de o sarcina..Am facut 2 teste de sarcina..unul marti si unu in dimineata asta si amandoua negative...Deci eu nu stiu ce sa cred..nu ar trebui sa depisteze sarcina daca am dureri?
va rog sa imi raspundeti..
4 comentarii
buna, am o nelamurire, ma puteti ajuta?am cm neregulat si pe 4 oct am facut sex neprotejat.pe 8 mi-a venit cm.normal trebuia in jurul datei de 15;exista posibilitatea unei sarcini?multumesc.
buna ziua ma numesc elena am si eu o mica intrebare si va rog sa imi raspundeti in urma cu doua saptamani mia venit menstruatia si mia tinut decat o zi dupa care am inceput sa mananc foarte mult si dorm foarte mult e putin probabil de o sarcina?
buna tuturor, am si eu o dilema am fost diagnosticata cu prolactinom m-am tratat cu dostinex dupa care am ramas insarcinata, imediat am intrerupt tratamentul, doctorii sunt uniii pro unii contra, ideea este ca nu vreau sa risc sarcina si as dori un sfat daca am facut bn ca ma intrerupt tratamentul...ati trecut printr-o experienta asemanatoare?
buna.. am si eu o problema.. acum aproximativ o luna am fost acasa la prietenul meu... el mia dat pantalonii jos cu tot cu lenjerie intima.. acesta era doar intr-o pereche de pantaloni de training si era patat de lichid preseminal.. si s-a atins de.. zona mea intima mai sus de vagin oricum.. acum sunt stresata sa nu fi ramas insarcinata pt ca mia intarziat. tin sa mentionez ca sunt virgina..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 8Avortul sub 18 ani
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 43 luni si teste negative?e posibil?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 11Sunt insarcinata?
- 20voi ramane insarcinata?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 3simptome de sarcina?
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 2Aș putea fi însărcinată?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: