simptome sarcina?
tot eu sunt 270787!!! sanii mi-i s-au intarit, ma simt balonata, am pe timpul zilei greturi sia ameteli!ce ziceti???
4 comentarii
poi cel mai simplu e s mergi l un medic bun sa aflii dak esti sau nu ansarcinata
am avut ultimul contact sexual neproteja luna trecuta pe data de 9 in conditiile in care dupa 2 zule de la venirea menstruatiei am avut contactul si adoua zi am luat si pilula pt a doua zi si momentan nu miau venit problemele si ma tem ca sunt gravida si am si pofta foarte mare de mancare acuma nu stiu ce sa zic astept si eu un raspuns urgent plz:-
timp de aproape 2 sapt am prezentat stari de greata, ameteala, urinari frecvente, schimbari ale sanilor, lipsa poftei de mancare, modificari ale mirosului.pe 30 ianuarie ar fi trebuit sa vina ciclul dar a venit pe 28 ianuarie dar aceiasi stared greata, ameteala am. am facut un test la 5 zile lde la act sex neprotejat.dar am mai incercat.dar am prezentat totusi aceste simptome...ciclul este rozaliu.sa astept sa treaca si apoi sa merg la doctor.
buna...poti fi insarcinata, mergi la dr si vezi ce-ti zice; cat despre testele de sarcina n-avea incredere; eu am pierdut o sarcina din cauza lor, din cauza ca testul nu mi-a depistat sarcina decat in 5 sapt...la fel si ecograful nu mi-a vazut sarcina iar dr m-a tratat de anexita dandu-mi antibiotice; asa ca atentie!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2off.ce ma fac:|
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 2are simptome de sarcina?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 5simptome specifice sarcinii
- 3ce s-a intamplat?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 0simptome de sarcina sau altceva?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 4semne de sarcina?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4posibil sarcina
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 1Semne de sarcina
- 0Senzație de usturime sub sâni in sarcina
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: