simptome sarcina?

tot eu sunt 270787!!! sanii mi-i s-au intarit, ma simt balonata, am pe timpul zilei greturi sia ameteli!ce ziceti???
4 comentarii

poi cel mai simplu e s mergi l un medic bun sa aflii dak esti sau nu ansarcinata

am avut ultimul contact sexual neproteja luna trecuta pe data de 9 in conditiile in care dupa 2 zule de la venirea menstruatiei am avut contactul si adoua zi am luat si pilula pt a doua zi si momentan nu miau venit problemele si ma tem ca sunt gravida si am si pofta foarte mare de mancare acuma nu stiu ce sa zic astept si eu un raspuns urgent plz:-

timp de aproape 2 sapt am prezentat stari de greata, ameteala, urinari frecvente, schimbari ale sanilor, lipsa poftei de mancare, modificari ale mirosului.pe 30 ianuarie ar fi trebuit sa vina ciclul dar a venit pe 28 ianuarie dar aceiasi stared greata, ameteala am. am facut un test la 5 zile lde la act sex neprotejat.dar am mai incercat.dar am prezentat totusi aceste simptome...ciclul este rozaliu.sa astept sa treaca si apoi sa merg la doctor.

buna...poti fi insarcinata, mergi la dr si vezi ce-ti zice; cat despre testele de sarcina n-avea incredere; eu am pierdut o sarcina din cauza lor, din cauza ca testul nu mi-a depistat sarcina decat in 5 sapt...la fel si ecograful nu mi-a vazut sarcina iar dr m-a tratat de anexita dandu-mi antibiotice; asa ca atentie!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 4Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile?
- 5simptome specifice sarcinii
- 3ce s-a intamplat?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 0simptome de sarcina sau altceva?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4Sunt insarcinata?
- 2Simptome de sarcina?
- 0Senzație de usturime sub sâni in sarcina
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: