posibila sarcina?

sunt ingrijorata din cauza faptului ca de 3-4 zile am dureri de stomac cu senzatie de greata, ma simt balonata, sunt obosita, am stare de somnolenta.
as dori sa mentionez ca luna trecuta in urma unui act sexual neprotejat am luat pastila de a doua zi, iar luna aceasta ciclul mi.a venit normal--poate prea putin timp:3- 4 zile din 5-6.e posibil sa fie o sarcina sau sa am probleme de stomac, fiere.
as dori sa mentionez ca luna trecuta in urma unui act sexual neprotejat am luat pastila de a doua zi, iar luna aceasta ciclul mi.a venit normal--poate prea putin timp:3- 4 zile din 5-6.e posibil sa fie o sarcina sau sa am probleme de stomac, fiere.
3 comentarii

as dori sa adaug ca actul sexual neprotejat a avut loc exact in perioada fertila, iar pastila am luat-o la 6 ore dupa.ciclul mi.a venit pe 16 mai exact la 28 de zile.multumesc

Cred ca un test de sarcina(se gasesc la farmacie si nu sunt scumpe) v-ar da raspunsul la aceasta intrebare. Noi, pe forum, in absenta unui control ginecologic, nu ne putem da cu parerea pe aceasta tema

daca ciclul ti-a venit fix la 28 de zile, sansele sunt aproape nule sa fii insarcinata. Doar sa ai ghinion...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 4sunt insarcinata?!
- 5posibila sarcina?
- 4Simptome de sarcina? sunt insarcinata? Hellp
- 7A rămas însărcinată?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 7Help.. sarcina?
- 2Sanse de sarcina?
- 2E vorba de sarcina ?
- 1Menstruatie intarziata
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 1Risc sarcina