Ruptura de tibie
Buna Ziua,
Ma numesc Firulete Ion-Adrian am 23 de ani.
Pe data de 18 mai 2014 am avut un accidenct de masina, dupa un RMN facut la Bucuresti sa constatat ca am o RUPTURA DE TIBE DEPLASATA si care trebuie operat. Dupa 3 zile am fost operat la picior au fost bagate 2 tije de titan tot a decurs perfect.Picioru a stat timp de 2 luni intro atela de rasina (am mai desfacut atela dor pentru a curata rana cu betadina).
Acum dupa 2 luni am incerc sa pasesc incet incet dar problema este ca am rotula umflata si dureri foarte mari sub rotula cand pasesc.Am facut si exerciti in flexie am undeva la 60-65 grade si tendoanele putin blocate...
CE POT FACE PENTRU A NU MAI AVEA DURERI ASA MARI LA ROTULA SAU CARE ESTE CAUZA DE MA DOARE ROTULA
Ma numesc Firulete Ion-Adrian am 23 de ani.
Pe data de 18 mai 2014 am avut un accidenct de masina, dupa un RMN facut la Bucuresti sa constatat ca am o RUPTURA DE TIBE DEPLASATA si care trebuie operat. Dupa 3 zile am fost operat la picior au fost bagate 2 tije de titan tot a decurs perfect.Picioru a stat timp de 2 luni intro atela de rasina (am mai desfacut atela dor pentru a curata rana cu betadina).
Acum dupa 2 luni am incerc sa pasesc incet incet dar problema este ca am rotula umflata si dureri foarte mari sub rotula cand pasesc.Am facut si exerciti in flexie am undeva la 60-65 grade si tendoanele putin blocate...
CE POT FACE PENTRU A NU MAI AVEA DURERI ASA MARI LA ROTULA SAU CARE ESTE CAUZA DE MA DOARE ROTULA
2 comentarii
Buna ziua.
Consultati medicul ortoped operator.
Consultati medicul ortoped operator.
Imi este rusine sa spun treaba asta.
Am fost la spitalul jud.valcea pt a vedea ce am la rotula iar doctorul a zis sa ma duc ca se va trage singur nici cel putin nu sa uitat la picior.
Tin sa mai precizez ca langa rotula este un os iesit in afara care este destul de vizibil.
Daca stau in pat nu am nici un fel de durere.
Va multumesc domnu doctor.
Am fost la spitalul jud.valcea pt a vedea ce am la rotula iar doctorul a zis sa ma duc ca se va trage singur nici cel putin nu sa uitat la picior.
Tin sa mai precizez ca langa rotula este un os iesit in afara care este destul de vizibil.
Daca stau in pat nu am nici un fel de durere.
Va multumesc domnu doctor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme mari dupa o fractura a gambei
- 3fractura deschisa tibie+peroneu
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 3fractură tibie fără deplasare la copil de 3 ani
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 11Fractura inchisa tibie si 2 rupuri de peroneu
- 1Entorsa + fractura dubla tibie-peroneu
- 1Tibie rupta
- 4Sfat pentru o fractura de tibie!
- 3durere pe tibia dreapta exterior
- 5Fractura platou tibial
- 1Subluxatie patelara. E grav?
- 1Fractura laterala la tibia platou
- 0Fractura platou tibial extern
- 1Fractura platou tibial extern
- 1Fractura platou tibial
- 2Fractura de platou tibial cu ruptura partiala de LIA - Este sau nu necesara operatie ?
- 2Fractura platou tibial cu infundare
Mai multe informații despre: tibia fractura de platou tibial
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: