durere pe tibia dreapta exterior
buna seara am o saptamana decand nu pot sa merg.am picioru putin umflat pe tibia dreapta si este si rosu un pic cand dau sa strang glezna ma doare muschiu de la tibie nu fac sport de nici un fel am avut ligamentu intern rupt si meniscu intern am mai avut si kist baker dar mam operat in 2011 durere am mai avut da nu asa tare cand mergeam repede va mutumesc cu stima
3 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecdente traumatice si de alta natura etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecdente traumatice si de alta natura etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
buna seara am revenit sa completez am 37de ani.167cm.93kg.acum muncesc in anglia ca tamplar s imuncescs zilnic 12 ore dar muncesc foarte mult pe schela sau scara poate ma fac inteles.de la glezna la 10 cm in spre genunchi este umflat si este si un punct rosu deci acolo unde este rosu ma doare foarte tare de nu pot indoi glezna poate fi de la bocanci nici nu stiu ce sa fac am fost la doctor aici si nu mia facut nimic a zis ca este imflamatie.dar de ce ma doare unde este puncu ala rosu.am jucat fotbal si miam rupt meniscu si ligamentu interior si miau gasit si kist baker dupa care mam operat alte boli nu am avut. multumesc si sper sa ma fi exprimat bine de data aceasta un salut
Buna seara!
Foarte probabil este vorba despre un sindrom de supra-solicitare, datorat celor peste 30 kg in exces si efortului exagerat.
Practic, la aceasta greutate, nu este indicat sa stati in picioare sau sa mergeti pe jos, deoarece distrugeti articulatiile membrului inferior.
Desigur, poate fi vorba si despre o insuficienta venoasa periferica (agrava de greutate si de efort), poate fi vorba despre o ruptura musculara, poate fi vorba despre o insuficienta arteriala periferica (specifica diabetului de care, cu siguranta, suferiti).
Este absolut imposibil de decelat originea suferintei fara o examinare clinica diercta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Foarte probabil este vorba despre un sindrom de supra-solicitare, datorat celor peste 30 kg in exces si efortului exagerat.
Practic, la aceasta greutate, nu este indicat sa stati in picioare sau sa mergeti pe jos, deoarece distrugeti articulatiile membrului inferior.
Desigur, poate fi vorba si despre o insuficienta venoasa periferica (agrava de greutate si de efort), poate fi vorba despre o ruptura musculara, poate fi vorba despre o insuficienta arteriala periferica (specifica diabetului de care, cu siguranta, suferiti).
Este absolut imposibil de decelat originea suferintei fara o examinare clinica diercta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 21Sechele dupa o fractura deschisa grava
- 3Fractura de platou tibial
- 13Fractura tibie
- 5Durere la ambele tibii, dupa ce am facut sala
- 5fractura de maleola tibiala operata
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 12fractura de platou tibial
- 1Entorsa + fractura dubla tibie-peroneu
- 4Lovitura la tibie
- 3De vreun an am pe tibie o umflatura mica rotunda
- 1fractura de tibie fara deplasare
- 4fractura tibie + peroneu sfaturi (dieta recuperare exercitii)
- 1umflatura osoasa la capatul tibiei
- 14Dureri tibie
- 1Durere tibie + nod
- 0Durere tibie + nod
- 5Umflatura muschi tibie
- 1durere suparatoare de tibie
Mai multe informații despre: tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: