Umflatura tare la mijlocul tibiei in partea din fata putin in stinga osului
Umflatura tare la mijlocul tibiei in partea din fata putin in stinga osului pe la mijlocul tibiei-aproape lipita de os-poate in lungimea osului amplasata- am simtit asta acum o saptamina cind am simtit niste intepaturi in reprize in locul respectiv.
precizez ca intepaturile au disparut la citeva ore si umflatura este tot acolo dar nedureroasa seamana cu ceva sub piele.
Precizez ca am 52 de ani si ca sunt supraponderal 110 kg la 1, 74 m.Daca aveti idee va rog sa-mi comunicati sunt foarte ingrijorat si daca citesti ce scrie pe internet iti vine sa mori. Va multumesc.
precizez ca intepaturile au disparut la citeva ore si umflatura este tot acolo dar nedureroasa seamana cu ceva sub piele.
Precizez ca am 52 de ani si ca sunt supraponderal 110 kg la 1, 74 m.Daca aveti idee va rog sa-mi comunicati sunt foarte ingrijorat si daca citesti ce scrie pe internet iti vine sa mori. Va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua!
Pot fi zeci de cauze posibile: osoase, musculare, venoase, arteriale etc, toate agravate de greutatea enorma (peste 40 kg in exces).
O examinare clinica si (eventual) radiologica poate clarifica problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot fi zeci de cauze posibile: osoase, musculare, venoase, arteriale etc, toate agravate de greutatea enorma (peste 40 kg in exces).
O examinare clinica si (eventual) radiologica poate clarifica problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc pentru raspuns, singurul lucru pe care vreau sa il adaug este ca mi se umfla picioarele si se desufla dupa o pauza, poate fi o cauza pentru aparitia acestei intariri de linga tibie?
Va precizam ca este foarte probabila o cauza de natura vasculara, agravata de cele 40 kg in exces, precum si de efort (stat in picioare, mers pe jos).
Exista o probabilitate de 99, 99% de a fi diabetic, ceea ce ar explica aceasta problema vasculara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Exista o probabilitate de 99, 99% de a fi diabetic, ceea ce ar explica aceasta problema vasculara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16problema picioare
- 131fractura de tibie
- 25fractura tibie si peroneu
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 5Dureri tibie de cateva luni
- 16perioada de recuperare dupa fractura de tibie
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 12fractura de platou tibial
- 0Os dureros crescut in urma unei lovituri pe tibie. Help!
- 29dubla fractura de tibie si peroneu
- 1Durere tibie, gamba, de la alergat
- 2Ruptura de tibie
- 1fractura platou tibial schatzker4
- 3Hernie musculara
- 1durere suparatoare de tibie
- 1Durere de tibie
- 2Dureri de oase
- 1Durere tibie
Mai multe informații despre: tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: