Rispolept - dureri de cap

01-06-2021
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Mi a schimbat doctorul antipsihoticul... mi a dat rispolept.. ma doare capul tare.. de ce ? Posibil sa nu aiba nevoie organismul de medicamentatie..? Din ce cauza la orice antipsihotic intra reactie adversa..?
Am luat o fiola de algocalmin - tot durere
Am luat o pastila nurofen forte rosie - tot durere
Am luat o pastila quarelin - tot durere
Stiti un calmant mai tare sa faca fata durerilor. Imi e rusine deja sa deranjez doctorul..
Sau trebuie sa am putina rabdare sa primeasca organismul ? Dar doare destul... nu e ceva suportabil
7 comentarii
1
01-06-2021, ora 10:57
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Si eu am avut multe efecte adverse la început pe rispolept...acatisie, stare de sedare puternica, pofta de mâncare excesiva.Numai ca eu nu eram conștientă că s efecte adverse de la tratament:)) si le luam in continuare.In final organismul meu s a obisnuit si au trecut.E posibil ca durerea de cap sa nu fie neaparat de la Rispolept.Eu zic sa mai ai răbdare sau vorbește cu doctorul tau sa i zici. Asa sunt si eu acum dacă iau alt antipsihotic în afara de rispolept cu care m am obisnuit deja sesizez orice efect advers si nu l mai iau ca ma sperii.Multa sanatate!
1
01-06-2021, ora 11:18
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Ce doza iei de rispolept
1
01-06-2021, ora 12:38
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
3 mg
1
01-06-2021, ora 12:44
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Sau 3 ml.
1
04-06-2021, ora 14:06
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Ma simt atat de obosita si nu pot dormi... atat de obosita ca simt ca ma doare carnea... de la tratament nu pot dormi ?
1
04-06-2021, ora 15:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil sa nu puteti dormi din cauza sevrajului de la renuntarea la Olanzapina.
1
04-06-2021, ora 18:42
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Mi e greu să cred ca de la Rispolept nu dormi.Eu dormeam foarte mult la început.Inclin sa cred si eu ca de la renunțarea la primul antipsihotic aveti iinsomnie.A încercat să mi reducă si mie doctorita de la 3 ml rispolept la 2 ml si tot asa făceam insomnie.Deci e f probabil sa fie din cauza renunțării la olanzapina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul