Criza olanzapina
![Anonimul1000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și tulburare obsesiv compulsiva cu simptome depresive și am probleme de când am înlocuit olanzapina cu aripiprazol și depakine, pe scurt mi sa terminat olanzapina de aproape 5 zile și nu mai pot dormi și mă trezesc brusc după 5 minute de somn cu mișcări involuntare, transpir într-una, mie greata și simt un sentiment acut de dezorientare și panica și sunt programat la medic peste câteva zile dar nu știu cum o sa rezist zilele astea.vreun sfat care sa mă ajute măcar să dorm fara sa lovesc peretele sau să-mi sparg vreun dinte?
4 comentarii
![360](/arata_img.php?img=cont_88934.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
da, suni dr sa-ti trimita pe telefon o reteta simpla pt olanzapina oral (ex: scrie reteta pe o hartie -> o pozeaza -> ti-o trimite).
mergi apoi la farmacie, le spui ca ai o reteta pe telefon si vrei sa le trimiti acea reteta pe mail... daca nu merge cu o farmacie, cauti o farmacie care e deschisa la asa ceva. sau... printezi reteta simpla.
daca e prea mult sa astepti pana maine, suni la salvare, le spui sa te duca la spital de boli mintale, si le explici celor de acolo situatia.
sau, ai putea sa cresti putin doza de benzodiazepina (banuiesc ca iei si asa ceva)
mergi apoi la farmacie, le spui ca ai o reteta pe telefon si vrei sa le trimiti acea reteta pe mail... daca nu merge cu o farmacie, cauti o farmacie care e deschisa la asa ceva. sau... printezi reteta simpla.
daca e prea mult sa astepti pana maine, suni la salvare, le spui sa te duca la spital de boli mintale, si le explici celor de acolo situatia.
sau, ai putea sa cresti putin doza de benzodiazepina (banuiesc ca iei si asa ceva)
![Anonimul1000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu iau benzidiazepine, am luat în trecut când aveam probleme cu somnul și eram agitat, asistenta a zis sa rezist până luni că nu-i mare lucru, medicul meu nu a fost vineri la cabinet așa că asistenții nu puteau face nimic teoretic sau practic, sper sa rezist...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Help! Cipralex seara sau dimineata?
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 72A luat cineva haloperidol?
- 5Tulburare discordanta
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 14Urgent un psiholog - romparkin poate da ciroza!
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 7Rispolept - dureri de cap
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 1Anxietate
- 7Olanzapina
- 11Neuroleptice
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: