Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
Bună ziua!
În urma unor dureri cărora nu le-am găsit o cauza medicala am consultat un psihiatru acesta mi-a dat seroxat 20mg, seroquel 100mg pe zi, anxiar și mizantren.Durerile s-au declanșat brusc o data cu decesul unui părinte, sunt ca niște arsuri în zona intima, o senzație ciudata în anus, simt niște senzații asociate cu durere în sacral și pelvis pe zona vezicii la menstruație, nu ma doare în somn absolut deloc și am un somn destul de bun, dorm foarte bine, psihiatrul mi-a spus ca sufăr de tulburare somatoforma, în ultima perioada am început sa fac și atacuri de panica, mi-e foarte frica sa iau seroquel, mi-e frica de reacțiile adverse, am început sa iau seroxat de 3 zile.Inteleg ca e o depresie asociata cu somatizari, poate da depresia somatizari pe durere?Ajuta acest tratament?Dacă îl iau îmi mai pot desfășura activitățile sau sedeaza f tare?Psihiatrul a spus ca anxiarul pot sa nu îl iau dacă dorm.
În urma unor dureri cărora nu le-am găsit o cauza medicala am consultat un psihiatru acesta mi-a dat seroxat 20mg, seroquel 100mg pe zi, anxiar și mizantren.Durerile s-au declanșat brusc o data cu decesul unui părinte, sunt ca niște arsuri în zona intima, o senzație ciudata în anus, simt niște senzații asociate cu durere în sacral și pelvis pe zona vezicii la menstruație, nu ma doare în somn absolut deloc și am un somn destul de bun, dorm foarte bine, psihiatrul mi-a spus ca sufăr de tulburare somatoforma, în ultima perioada am început sa fac și atacuri de panica, mi-e foarte frica sa iau seroquel, mi-e frica de reacțiile adverse, am început sa iau seroxat de 3 zile.Inteleg ca e o depresie asociata cu somatizari, poate da depresia somatizari pe durere?Ajuta acest tratament?Dacă îl iau îmi mai pot desfășura activitățile sau sedeaza f tare?Psihiatrul a spus ca anxiarul pot sa nu îl iau dacă dorm.
7 comentarii
Buna ziua.
Ati facut test secretie la ginecolog, urocultura, sumar urina, genotipare HPV si nu aveti nimic?
Ati facut test secretie la ginecolog, urocultura, sumar urina, genotipare HPV si nu aveti nimic?
Da, am făcut toate testele la ginecologie, am fost și la proctolog, rmn plelvin și lombar, sacroiliece nimic semnificativ am avut un chist în noiembrie care în ianuarie s-a remis, analize de sânge complete, totul normal.Am fost la terapia durerii și am făcut o infiltratie în sacru cu cortizon fără niciun rezultat.
Atunci incercati tratamentul de la psihiatru.
Eu am avut dureri de burta tot somatoforme si au trecut cu Tiapridal sau cateva picaturi de Haloperidol.
Testati sa vedeti cum va merge cu tratamentul de la psihiatru.
Eu am avut dureri de burta tot somatoforme si au trecut cu Tiapridal sau cateva picaturi de Haloperidol.
Testati sa vedeti cum va merge cu tratamentul de la psihiatru.
Mulțumesc pentru răspuns!Mi-e foarte frica sa iau quetiapina momentan mi-a dat-o în doza mica 100mg pe zi, dar mi-a spus ca e posibil sa o mărească, încă nu am început sa o iau, am început cu seroxat de 4 zile.Oricum nu prea am de ales.
În cât timp v-au trecut durerile?Credeți ca quetiapina ma va ajuta?
Eu dorm foarte bine, am citit ca quetiapina se da pentru somn.In cazul meu e posibil sa mi-o fi dat pentru aceste somatizari?
Eu dorm foarte bine, am citit ca quetiapina se da pentru somn.In cazul meu e posibil sa mi-o fi dat pentru aceste somatizari?
Nu stiu daca va va ajuta Quetiapina. Trebuie incercata. Daca nu va ajuta, o schimbati. Cereti psihiatrului Tiapridal sau Haloperidol. Quetiapina nu se da numai pentru somn. Toate trebuie testate. Psihiatru nu are de unde sa stie cu ce va trec acele dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 2amorteala in cap
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 1Cum este recomandat reducerea tratamentului cu Rispolept
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 5efecte adv coaxil
- 11Despre Midora ( Solian)
- 15medicamente incurcate
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 15Zyban, anxiar, eglonyl sfat psihiatru
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 3Concerta si Risperidona
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 3Tratament psihiatric nou
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 3Risperidonă
- 5E mai buna paroxetina decât Prozac-ul pt TOC și anxietate?
- 1Aripiprazol in sarcina
Mai multe informații despre: afectiunile psihosomatice medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: