Piracetam+medicatie psihotropa?
Daca iau prozac, rispolept consta si quetiapina pot lua Piracetam, am voie?Exista interactiuni, reactii neplacute la asociere?Dauneaza?
As vrea sa-i cer doctorului pentru memorie si concentrare.Se poate lua cu psihotropele deci?Exista riscuri?
As vrea sa-i cer doctorului pentru memorie si concentrare.Se poate lua cu psihotropele deci?Exista riscuri?
4 comentarii
Se pare că sfaturile mele nu va sunt de ajutor.Meegeti la medicul dv curant și discutați cu el
Sănătate!
Sănătate!
Scuzati-ma domnule doctor, dar asa sunt eu, intreb pe multa lume, am zis sa mai intreb si pe forum, nu stiu, am eu o mare frica sa iau suplimente de oricare fel asa usor ca ma gandesc sa nu interactioneze cu psihotropele si intreb pe multa lume.As vrea sa iau b complex sau lecitina sau magneziu cu zinc cu b6 dar nu stiu sigur dacs am voie cu psihotropele si cer multe pareri, dvs ce ziceti?Ce as putea lua din astea 3? Alaturi de psihotrope?Multumesc frumos
Am răspuns în privat, puteți lua oricare din suumente atâta timp cât nu consumați alcool cafea sau alte excitante de tip central
Multumesc.Mai am o intrebare, am inteles ca prozac care il iau eu e si anticolinergic(sau nu?)
Deci n-as avea voie lecitina care e o sursa bogata de colina nu?Sau am inteles eu gresit?
Deci n-as avea voie lecitina care e o sursa bogata de colina nu?Sau am inteles eu gresit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 7In cat timp isi fac efectul antidepresivele?
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 2Remeron si cipralex
- 8Lorazepam
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 3Abilify efecte secundare
- 1Preparat alimentar.Pot/am voie sa-l iau?
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 2Interactiune medicamente
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 15Tratament trittico si stresclin neuro
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 3Reactii adverse medicament.
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: