Piracetam+medicatie psihotropa?

Daca iau prozac, rispolept consta si quetiapina pot lua Piracetam, am voie?Exista interactiuni, reactii neplacute la asociere?Dauneaza?
As vrea sa-i cer doctorului pentru memorie si concentrare.Se poate lua cu psihotropele deci?Exista riscuri?
As vrea sa-i cer doctorului pentru memorie si concentrare.Se poate lua cu psihotropele deci?Exista riscuri?
4 comentarii

Se pare că sfaturile mele nu va sunt de ajutor.Meegeti la medicul dv curant și discutați cu el
Sănătate!
Sănătate!

Scuzati-ma domnule doctor, dar asa sunt eu, intreb pe multa lume, am zis sa mai intreb si pe forum, nu stiu, am eu o mare frica sa iau suplimente de oricare fel asa usor ca ma gandesc sa nu interactioneze cu psihotropele si intreb pe multa lume.As vrea sa iau b complex sau lecitina sau magneziu cu zinc cu b6 dar nu stiu sigur dacs am voie cu psihotropele si cer multe pareri, dvs ce ziceti?Ce as putea lua din astea 3? Alaturi de psihotrope?Multumesc frumos

Am răspuns în privat, puteți lua oricare din suumente atâta timp cât nu consumați alcool cafea sau alte excitante de tip central

Multumesc.Mai am o intrebare, am inteles ca prozac care il iau eu e si anticolinergic(sau nu?)
Deci n-as avea voie lecitina care e o sursa bogata de colina nu?Sau am inteles eu gresit?
Deci n-as avea voie lecitina care e o sursa bogata de colina nu?Sau am inteles eu gresit?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 0Efecte secundare medicamente !
- 2Tratament Serlift
- 14antidepresive luate cu alcool
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 1Fevarin și Bromazepam plus Rispolept Consta.
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 5Anxietate dupa covid
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: