Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?

03-07-2022
florin0
Nu este medic/terapeut
florin0
Buna ziua. Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala si care nu afecteaza ?
3 comentarii
1
20-05-2023, ora 10:20
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Toate afecteaza functia sexuala in sensul incetinirii obtinerii erectiei sau/si a ducerii pana la capat a situatiei.Inclusiv antidepresivele, anxioliticele, hipnoticele, barbituricele, antiepilepticele etc.
1
07-06-2023, ora 12:43
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu toate, de ex Solian nu prea afecteaza sexul si nici nu sedeaza, e antipsihotic.
Si nici toate antidepresivele, anxioliticele nu prea au treaba cu sexul gen benzodiazepine.
De ex antidepresive care nu afecteaza sexul:

Valdoxan, Remeron, Trittico, Bubropion si mai sunt.
1
07-06-2023, ora 13:41
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Ma gandesc si la cantitatea care se ia, una e sa iei pe zi 0, 25 de Xanax si alta e 1 mg...Poate ca unele antidepresive sa nu afecteze dar daca iei mult pe zi, eu zic ca se vede.Despre antipsihotice nu prea stiu ca nu iau dar, inca o data, daca iei in cantitate mare...La mine combinatia Seroxat si Rivotril merge bine, nu am avut niciodata reactii adverse iar dinamica sexuala, asa si asa.Cat despre tulburarea anxioasa pe care o am, aproape ca nu mai exista, desi stiu ca e acolo, coexistam.Ha.Am incercat sa iau acum vreo 2 saptamani o cantitate infima de Quetiapina, un sfert din 50 mg, sa incerc sa inlocuiesc Rivotrilul, care nu se mai gaseste, si am dormit toata sambata, e extrem de tare pentru mine.Lucrez si nu-mi permit sa iau in timpul zilei medicamente, doar seara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul